autor:

Sidy

»

Cabana Schiorilor

Sinaia - Sinaia Str. Drumul Cotei nr.7,

Alte restaurante din zona

Cabana noastra va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri si o terasa de vara acoperita, ce dispune de 50 de locuri. Bucataria foloseste numai produse naturale, pregatite atent de mari maestri bucatari capabili sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi.
Un personal atent selectionat si bine pregatit va sta la dispozitie pentru a va putea oferi servicii de calitate ireprosabila.
Restaurantul dispune de un taraf de lautari ce va sta la dispozitie in fiecare seara.
 • 2 impresii despre restaurantul Cabana Schiorilor
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  vega , 05 Noiembrie 2010

  Intotdeauna am fost cu placere la restaurantul Cabana schiori(lor). Ultima data insa a fost intr-adevar pt ultima data! Chelnerii ar fi facut orice altceva numai sa vina sa ia comanda nu, paream ca-i deranjam din ...stat! La ora 19, sambata nu mai aveau nici un fel de ciorba... Doua din produsele comandate, au aparut doar pe nota de plata nu si pe masa... La plata cu cardul, o consumatie de 100 ron pt 2 persoane, au vociferat ca la asa suma puteam achita cash... Am lasat chelnerului pt minunata prestatie 20 ron tips (nestiind ca de fapt pe nota de plata aparea si ce nu consumasem de fapt) si nici macar nu s-a sinchisit sa multumeasca si ne-a ignorat total!!! Asa probabil meritam pt ca am fost clienti loiali acestui local de mai bine de 10 ani, trecand ori de cate ori ajungeam prin Sinaia... Romania...nimic surprinzator!!!

 • Fara foto
  andreea , 17 Septembrie 2008

  As dori informatii in legatura cu tariful de cazare in perioada octombrie-noiembrie. Va rog sa-mi raspundeti! Va multumesc!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

44 din
Sinaia

Riviera

2 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara