»

Cafeneaua Actorilor (Universitate)

Locatie: Universitate, Bucuresti - Bd. Nicolae Balcescu, nr. 2

Alte restaurante din zona

Cafeneaua Actorilor este un reper atunci cand vorbesti despre centrul Capitalei. Este situata intr-o atmosfera boema, invecinata cu Teatrul National si Teatrul de Opereta. Cafeneaua Actorilor nu este un lucru impersonal, o locatie si o suma de elemente de decor, ea este vie, freamata de viata, este un organism ce isi cere cu frevoare dreptul de a trai.
 • 5 impresii despre restaurantul Cafeneaua Actorilor (Universitate)
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Cristescu George (Bucatar sef) , 02 Iulie 2015

  scump domle' scump....

 • Fara foto
  Alexandra , 24 Februarie 2011

  Intr-o seara din timpul saptamanii la o ora destul de inaintata si cand erau locuri disponibile la alegere, o salariata din locatia Universitate ne-a mutat de la o masa ce o ocupasem pe motivul ca era prea mare pentru noi. Precizez ca eram 2 persoane asezate la o masa de 6 care avea canapea. Erau multe mese libere de diverse capacitati si cum hostess nu exista in cafenea ne-am asezat la o masa libera ce ne-a placut. Ospatarita a venit la masa intrebandu-ne cate persoane vor sta la masa.Am specificat ca suntem numai 2 si ne-a raspuns ca trebuie sa ne mutam la o alta masa ca poate vine un grup mai mare de oameni si nu vor avea loc. Dupa ce am vb si cu seful de tura (cred) si am facut si reclamatie am fost informati ca din punct de vedere economic au si ei dreptate ca 2 persoane nu consuma la fel de mult precum 6. .Asta in conditiile in care erau mese libere multe in local.....M-a deranjat in primul rand atitudinea lor. Un loc in care nu vom mai reveni indiferent de cat de bune sunt salatele

 • Fara foto
  claudia , 07 Ianuarie 2011

  Acum cativa ani eram clienta fidela a Cafenelei Actorilor. Pana cand preturile au inceput sa creasca nejustificat, iar chelnerii s-au obraznicit - probabil li s-a urcat la cap faptul ca se inghesuia multa lume sa manance acolo. Intr-adevar, ca nefumator, ai de infruntat un mediu foarte ostil - de obicei, e destul de aglomerat si se formeaza un nor dens de fum. Doar in timpul saptamanii, la ore tarzii, te poti bucura de liniste. Cat despre cealalta unitate cu acelasi nume din Parcul Tineretului, am fost o singura data, dar ne-a gonit imediat impertinenta unui chelner. Ambianta ar fi relativ placuta, daca n-ai prea mari pretentii - cuvantul "boem" o poate descrie cel mai bine, cred. Pizza este foarte buna, in schimb, asemenea si salatele, limonada. Pacat ca managementul si personalul nu-si dau seama ca ar trebui sa-si schimbe comportamentul fata de clienti, daca vor sa-i pastreze.

 • Andreea Constantina Manciu
  Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 03 Aprilie 2009

  Salata cu piept de pui si porumb este delicioasa, se numeste din cate imi aduc aminte Act III.Daca mergeti in week-end e aglomerat si destula galagie, dar in timpul saptamanii este un loc linistitor si placut

 • Usagy
  Usagy (Maestru bucatar) , 12 Martie 2009

  Cafeneaua actorilor ofera" preturi foarte mari in primul rand. Am servit o pizza mare ca dimensiuni insa fara gust si rece. Fiind nefumatoare nu am apreciat atmosfera cetzoasa din interior. Se pare ca este apreciata insa pentru salate. Personal apreciez o atmosfera intima, in care pot savura un ceai sau o cafea relaxanta (ca doar i se spune cafenea).

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol