»

Camelot

Timisoara - Str. Barbu Iscovescu, Nr. 22

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Este un restaurant cu specific medieval, care te intampina cu paine, untura si ceapa iar mancarurile principale sunt facute parca pentru printi si printese de demult. Daca ajungi la Timisoara e pacat sa nu vizitezi un astfel de loc.




  • 16 impresii despre restaurantul Camelot
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    Geta Nicolcea , 12 Iulie 2014

    Recomand acest restaurant Camelot...dar acum in iulie 2014 nu cred ca mai exista.

  • Fara foto
    Ella Von Heizer , 29 Decembrie 2013

    Toată atmosfera de la Camelot e de basm. Te uimește mai întâi atmosfera și decorul medieval. Vin apoi ospătarii, îmbrăcați ca niște paji și-ți pun la gât o babețică albă, impecabilă. Musafirii care vin prima dată sunt aproape șocați de acest gest și se simt rușinați. Până la finalul mesei, deja au înțeles că nu este nici o exagerare, nici un moft :) În afară de ciorbă, totul se mănâncă cu mâna și pe masă există un bol cu apă cu lămâie și un șervet gata de a-ți curăța degetele pe care mai întâi te lingi de bunătatea preparatelor. Meniul însuși e o poveste, scris într-un limbaj cu parfum de trecut. Nouă ne-au plăcut cel mai mult ”ghiulele de balaur”. Cine vrea să știe ce sunt acelea...să vină la Camelot!

  • Fara foto
    larisa hardut , 24 Mai 2012

    e un restaurant cu mancare foarte buna si pentru cei gurmanzi si pentru cei ce sunt vegetarieni, abia astept sa ma intorc

  • Fara foto
    Infidel Gastro , 21 Aprilie 2011

    Servire promptă şi mâncare din belşug, la preţuri de la mediu înspre scump. Mâncarea va fi cu siguranţă pe gustul gurmanzilor, însă nu şi pentru cine nu e obişnuit cu feluri care cad mai greu la bilă. http://foodcrew.ro/2010/08/incursiune-medievala-la-camelot/

  • Fara foto
    sabi , 20 August 2010

    Am fost acum cateva luni cu colegii -eram 18 persoane. Noroc cu painea cu untura ca altfel ni s-ar fi lungit urechile de foame , am primit mancarea dupa o ora jumate(desi aveam rezervare si menu prestabilit, nu i-am luat prin surprindere). Preturile mari si servirea ultra-lenta.

  • Fara foto
    EDMEIA (Maestru bucatar) , 28 Februarie 2010

    Pe mine m-a deranjat cel mai tare faptul ca sala nu este prea inalta,imbracata in lemn ,ai senzatia ca iti cade tavanul pe farfurie(pardon platou), chiar daca nu esti claustrofob.Nu recomand restaurantul persoanelor pretentioase si cu siguranta nici eu nu ma voi mai duce acolo nici din cauza preturilor si nici a serviciilor. Un client ocazional

  • Fara foto
    Customer , 22 Februarie 2010

    Crisli vorbeste sa se afle in treaba. Cand spui camelot nu spui preturi mici, ar fii preferabil sa nu spui preturi deloc, ca sa nu cumva sa strici restul de reclama buna aferenta mancarii si localului in sine. Servirea este una normala cu nimic iesit din comun. Ai bani mananci bine la Camelot.

  • Fara foto
    Eduard , 15 Februarie 2010

    Sfat!? Mergeti si nu ve-ti rata nimica. Am fost Sambata asta la invitatia unui prieten.Nu imi pare rau.A fost super in privinta tuturor. Recomand sa mergeti!

  • Fara foto
    Tiberiu , 18 Decembrie 2009

    Calitatea ambientului (daca pot spune asa :) este buna, adica te simti bine cand intri inauntru, nu au culori tipatoare, muzica asurzitoare etc. Mobila mai degraba taraneasca decat medievala, dar e suficient ca sa creeze o atmosfera mai deosebita. Mancarea este buna si are un aspect placut. Nu este potrivita pentru cei care prefera o alimentatie usoara, meniul fiind bogat in carnuri, cartofi, ceapa, etc., iar portiile mari. Chiar si cei care nu au probleme cu dieta trebuie sa mearga cu burta goala si sa fie atenti ce comanda. Singurul loc pe care-l stiu unde poti servi tuica adevarata! Servirea este in regula, dar contine o capcana (si asa ajungem la punctul nu chiar pozitiv): nu primesti tacamuri, se mananca cu mana. Daca mergi cu prietenii este ok, dar daca vrei sa-ti inviti un client sau un partener la o masa de protocol mai deosebita poate fi o problema. Eu a trebuit sa insist intr-un mod deosebit odata ca sa primesc tacamuri. Si nu inteleg de ce insista pe tema asta, nu cred ca mancatul cu mana da specificul medieval, la fel cm numancatul cu betisoare face un restaurant sa fie chinezesc.

  • Doina  Varga
    Doina Varga (Chef de cuisine) , 28 Iunie 2009

    Am fost invitati la Camelot de fiul nostru cand a implinit 28 de ani. Am fost placut impresionata. Ne-am simtit ca acasa. De parca toata sala era numai pentru noi. Acum am stiut ce sa comand, nu m-am pacalit ca si la restaurantul cu specific italian, unde am comandat focaccia fara sa stiu ca e o painica. :) Cand a venit platoul, am crezut ca l-am decorat eu. Asa fac si eu cu portocalele, kiwi, frigaruile, garnitura... Ne-am simtit minunat. Iar preturile sunt bune. Voi reveni cu placere la Camelot. Mi-a placut totul. Anexez platoul meu.

  • Fara foto
    Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine) , 20 Martie 2009

    Desi l-am gasit cam greu...a fost bine. Prefarand salonul de nafumatori, punerea "babeticii" a fost amuzanta...continuand cu painea prajita si bolurile cu untura, ceapa rosie in abundenta, din partea casei, am plecat pe un platou de 4 persoane - conul abundentei...la pret nu stiu ce sa spun, ca este cam greu de apreciat, poate daca as comanda o portie individuala as putea compara. Pana atunci este atractiv, daca era si o muzica in acelasi stil poate incercam si sa dansam sau chiar sa ne duelam...Minunat!!!

  • Fara foto
    crisli , 21 Noiembrie 2008

    Un local superb, o ambienta placuta in stil medieval...nici nu ai nevoie de oliviera, servirea este ireprosabila, mancare pe saturate si la un pret foarte mic. Prima oara cand am fost acolo am mers in urma recomandarilor de pe internet si va garantez ca nu veti fi dezamagiti. Un restaurant pentru gurmanzi. Este un loacal pe care il frecventez de cateva ori pe an.

  • Fara foto
    Ilie Ilascu , 18 Octombrie 2008

    Servirea lasa de dorit. Am fost cu o doamna si am fost servit primul... e o greseala grosolana! Oliviera lipsea de pe masa!

  • Fara foto
    paul bertreanu (Bucatar) , 21 Septembrie 2008

    Am fost saptamana trecuta. Atmosfera ok, servicii ok. Mancare buna. Nota de plata umflata - as fi curios dupa meniul si preturile afisate acolo cum faceti 2 platouri de 4 persoane sa coste 530 lei? Sau asta are a face cu farmecul medieval? Am vrut sa-l recomand unor prieteni din strainatate, se pare ca trebuie sa-mi gasesc unii mai slabi la calcule. Cinstit neee. Pas.

  • Fara foto
    Liliana Pintilie (Chef de cuisine) , 22 Iulie 2008

    Totul este ireprosabil! Mancare foarte buna, decor extraordinar si o frumusete superioara.

  • Fara foto
    Ion Padure (Chef de cuisine) , 12 Iunie 2008

    Mancarea foarte buna.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

87 din
Timisoara
Adauga reteta
Adauga articol