autor:

Fara foto

»

CASA BOLTA RECE

Iasi - Str. Rece, Nr. 10, Iasi

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Numele Bolta Rece a devenit un simbol si un loc de referinta pentru orice iesean, indiferent de etate si profesie si chiar de faptul ca omagiaza sau nu memoria lui Bachus.

Localul se gaseste pe marginea sud-estica a renumitului deal al Copoului, pe strada care nu intamplator se numeste Rece, intrucat aici se cunosc din vechime intinse si ramificate pivnite care se intretaie intre ele si mai mult, unele se afla pe nivele mai adanci sau mai putin adanci, ca niste adevarate etaje subterane...
222 de ani de atestare documentara

Pe data de 17 ianuarie 2008 s-au implinit 222 de ani de la prima mentiune documentara a locului si cladirii care a devenit Casa Bolta Rece.
 • 6 impresii despre restaurantul CASA BOLTA RECE
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Camelia , 01 Septembrie 2011

  Am luat teapa la acest restaurant preturile din meniu nu sunt cele reale iar suma totala a fost incarcata si scos antetul restaurantului de pe bon in caz ca vrei sa faci vreo reclamatie.RUSINE si pacat de istoria locatiei.

 • mirey
  mirey (Chef de cuisine) , 21 Iunie 2011

  Eu am fost la nunta verisoarei mele la acest restaurant. A fost o atmosfera placuta, mancarea a fost foarte diversificata si foarte frumos ornata, ca de altfel intreaga sala. Noi ne-am simtit bine, fiind si intr-un cadru mai restrans aceasta petrecere. Este placuta aceasta locatie si pentru faptul ca se poate iesi pe terasa,mai ales ca nunta a fost intr-o zi calduroasa a anului 2010.

 • Fara foto
  viper , 15 August 2009

  Da, vinuri cam grele luate de pe la tarani de pe dealurile Copoului, neprelucrate, fara rafinament. Mancarea nestilizata plina de grasime si zgarci. "Ca la mama acasa" nu inseamna chiar tot felul de lucruri care acum sunt desuete!!!

 • Fara foto
  mirabella_m (Chef de cuisine) , 26 Martie 2009

  Pentru atmosfera, Eminescu si restul e OK. Mamaliguta cu brinza e buna, la fel si vinul rosu. In rest, localul parea cam pustiu cind am fost acolo.

 • Fara foto
  stefan jder , 28 Decembrie 2008

  Locanta e cea mai veche din Iasi , cea mai celebra.Pacat ca patronii sunt plictisiti de ceea ce fac, sunt conservatori in a mentine localul la gradul sau de celebritate. cu timpul , e posibil ca aici sa gasim numai locul.E pacat , ca niste oameni , nu-si inteleg menirea: restaurator! traiesc din amintiri ,iar bucatele de aici odata renumite au devenit ...dulci vise , pentru zecile de vizitatori si iubitori de bucatarie romaneasca! vinurile casei sunt de proasta calitate ,dominate de vinuri rosii hibride ,foarte taninoase si cu gust indoielnic! Serviciile in nota casei: se asteapta a fi de clasa!

 • Fara foto
  me , 04 Decembrie 2008

  Meniu destul de variat, preturi rezonabile, dar mancare nu este prea buna. Daca ai cunostinte, e ok, abia atunci isi da bucatarul silinta

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Romanesc
 • Adresa:
  Str. Rece, Nr. 10, Iasi
 • Oras:
  Iasi
 • Telefon:
  0232 212 255
102 din
Iasi

Villa Pizza

11 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol