autor:

»

Casa Elena

Suceava - Voronet, Suceava

Alte restaurante din zona

Asezata la intrarea in satul Voronet (judetul Suceava), la numai 3,5 km de orasul Gura Humorului, sub poala padurii (sunt 100 m pana la padure) si in apropierea raului Moldova (350 m), casa poate fi punct de plecare pentru drumetii.
Casa Elena va primeste cu dotari si facilitati de exceptie, cu bucate naturale, pline de gust, oferindu-va zile de tihna si incantare.
 • 10 impresii despre restaurantul Casa Elena • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Aurora , 20 Mai 2013

  Dezamagitor,ospatarul a trantit meniul peste resturile de mancare si a fost arogant peste toate.Pacat ca zona este frumoasa ,cautata daca restul lasa de dorit.Ar trebui ca cineva sa mai arunce un ochi in organizarea pensiunii.Pacat!

 • Cely Snijec
  Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 Iunie 2011

  Ma indoiesc pentru unele pareri. Mancarea sigur este foarte gustoasa, lenjeria cu siguranta nu era jegoasa. Mult prea multa rautate. Ma abtin in ce priveste servirea,desi cred ca se exagereaza.

 • Cris , 28 Februarie 2011

  Deşi sunt din zonă, nu am ajuns decât foarte curând la această vestita Casă Elena. Am fost foarte dezamăgită, începând cu personalul restaurantului şi terminând cu mâncarea. Este o vorbă românească care surprinde foarte bine ceea ce vreau să spun..."la pomul lăudat să nu te duci cu sacul". Păcat, pentru că locaţia este într-adevăr superbă.

 • mirey
  mirey (Chef de cuisine) , 25 Aprilie 2010

  Am fost anul trecut pe la manastiri in nordul moldovei si am trecut si pe la ,,Casa Elena''. Eram cu un grup de prieteni si ne-a placut foarte mult! Este o locatie de vis!

 • Cely Snijec
  Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 Februarie 2010

  Parerile sunt impartite, dar merita sa va opriti si sa va convingeti ca acest local este printre cele mai vechi in zona, isi pastreaza pretentiile unui local care se respecta din toate punctele de vedere: servire promta, curatenie,ospitalitate,preturi accesibile.S-a deschis partia di Gura Humorului, sezonul e potrivit sa va convingeti.

 • aburel , 24 Septembrie 2009

  Eu am lucrat acolo si sa nu ascultati toate gurile rele cu faina in hribi si mai stiu eu ce. Mancarea este buna, sunt angajati acolo bucatari foarte buni. Daca nu le era bine la Casa Elena, alti oameni nu se mai intorceau si sunt oameni care vin acolo de 6, 7 chiar 10 ani si se simt extraordinar.

 • un turist , 19 August 2009

  Varzaa... o mare teapa! Am fost si... lenjerie jegoasa, mancare reincalzita si dezamagit la maxim. Sincer!

 • Anca Gramaticu (Chef de cuisine) , 22 Martie 2009

  Casa Elena este de multe ori vizitata de grupuri de angajati in multinationale, care sunt trimisi in team-buildinguri.

 • Anca Gramaticu (Chef de cuisine) , 21 Martie 2009

  In ceea ce ma priveste, inca nu am fost la Casa Elena insa tot aud de ea... Cred ca-si face o campanie de marketing destul de buna.

 • barbu ion (Maestru bucatar) , 01 Februarie 2009

  Locatia este una de vis. Recomand primavara. Vara este foarte aglomerat. Multe personalitati s-au perindat acolo in frunte cu primul marinar al tarii. Am mancat de 2 ori. Prima data am fost foarte dezamagit. Am comandat hribi cu smantana, in care smantana era pe locul 3 al compozitiei, dupa faina (locul 1). Nici a doua oara nu a excelat, dar am mancat tot din farfurie. O mentiune, mi-am uitat telefonul a doua tura, am sunat: un chelner inteligent a raspuns, dupa aia a inchis telefonul si mi l-a pastrat la receptie. Ii dau nota 10 plus. In concluzie un personal foarte bun.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii