autor:

iuliana tarnoveanu

»

Casa Muresan

Brasov - Adresa: Str. Nicopole nr . 54,
Brasov

Alte restaurante din zona

Restaurantul casa Muresan cu specific romanesc ,pune la dispozitia dumneavoastra o varietate de sortimente culinare gustoase,vinuri alese.Decor modern si elegant.Aici se pot organiza mese fastuoase cre sa marcheze evenimente importante din viata.
 • 5 impresii despre restaurantul Casa Muresan
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Viorel , 29 Iunie 2010

  Casa Muresan are site-ul http://www.casamuresan.ro/ pot fi gasiti pe twitter la adresa http://twitter.com/casamuresan si pe facebook la adresa http://www.facebook.com/casamuresan.ro Enjoy!

 • Fara foto
  Marin D.- Bucuresti , 13 Martie 2010

  Un loc in care am sa ma intorc cu mare placere. Felicitari ! Nici o diferenta intre Casa Muresan si ceva asemanator ca specific din occident ...Mancarea excelenta , vinurile ...ca sa mai spun - o nebunie ..iar personalul foarte atent si amabil .

 • Fara foto
  Dan , 09 Decembrie 2009

  Chiar ies niste evenimente reusite acolo,eu am avut nunta acolo si am fost incantat de cum a iesit.Au acolo mancare buna si preturi bune iar personalul de nota 10.

 • Fara foto
  Mihaela Ciobanu , 19 Decembrie 2008

  1. Atmosfera si decorul sunt de basm; 2. Serviciile sunt ireprosabile din toate punctele de vedere; 3. Preparatele sunt delicioase si foarte variate; 4. Preturile sunt ok pentru o intalnire importanta care merita toti banii; Eu caut sala de nunta pentru 2009, sunt curioasa cati invitati poate gazdui, chiar ma intereseaza,multumesc in anans daca ma puteti ajuta cu acest raspuns ... Sarbatori Fericite!!!

 • Fara foto
  ionascu , 19 Decembrie 2008

  Este un local ideal pentru organizarea de evenimente, inclusiv nunti

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol