»

CASA TARANEASCA TRIUMF

Locatie: Grivita-Giulesti, Bucuresti - Str. Maresal Averescu, Nr. 52

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti: • 10 impresii despre restaurantul CASA TARANEASCA TRIUMF
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  aaaaa , 02 Octombrie 2008

  Casa taranesca Triumf este restaurantul la care am facut nunta anul acesta, a fost frumos ne-am distrat pana la un moment dat cand cei de la restaurant s-au gandit sa ne faca un cadou pe care l-am simtit deabia a doua si a treia zi si pentru ca v-am facut curiosi acel cadou era o toxinfectie alimentara .......verdict pe care nu l-am dat eu de capul meu ci doctorul in cazul celor doi nepotei ai mei + cumnata mea,toate astea dupa ce am platit toata suma inainte de eveniment si am fost asigurati de catre domnul Botezatu ca totul va fi proaspat s.a.s.m.d......am facut cea mai mare greseala cand am ales restaurant TRIUMF

 • Fara foto
  Un client la o aniversare . , 11 Iulie 2008

  Mancarea este ... sa spunem buna , acceptabila , dar in bucatarie este un haos total , o mizerie de nedescris, am ramas foarte surprins de ce am vazut in bucatarie .

 • Fara foto
  Alina Adumitroaei , 03 Iulie 2008

  Restaurant cu specific oltenesc.Interior foarte frumos decorat.

 • Fara foto
  iuliana tarnoveanu , 01 Iulie 2008

  Restaurantul "TRIUMF - CASA TARANEASCA” organizeaza mese festive, nunti, botezuri si petreceri, garantandu-va o ambianta placuta, delicioase preparate culinare si o servire ireprosabila.

 • Fara foto
  Roxana (Chef de cuisine) , 13 Iunie 2008

  Elementele tipic romanesti se regasesc atat in delicioasele preparate culinare cat si in decorul restaurantului. Atat in interiorul restaurantului cat si pe terasa pot fi admirate simboluri ale traditiilor populare: icoane vechi pictate pe lemn si sticla, stergare lucrate manual, vase si ulcioare din toate zonele tarii.

 • Fara foto
  Zgaybutza , 02 Mai 2008

  Atmosfera este cea asteptata intr-un restaurant cu sprecific, doar ca la capitolul servicii clacheaza grosolan. De fiecare data cand am fost chelnerii au fost deranjant de nesimtiti. Despre mancare n-am asa multe cuvinte de lauda, am fost in locuri mai ieftine cu mancare mult mai buna; ce am apreciat foarte mult, in schimb, au fost muraturile pe care le fac acolo. Dar si aici am dat la un moment dat de un mare minus, pentru ca intr-o seara de toamna tarzie mi-au adus o salata de castraveti murati care erau cruzi. Mie mi s-ar fi parut de bun simt sa imi recomande alta salata, pentru ca ospatarii sau cel putin bucatarii stiau ce au in camara. Oricum, toate adunate fac sa fie un restaurant in care te duci cu niste amici intr-o seara in care vrei sa asculti muzica populara si care e destul de putin populat.

 • Fara foto
  ro , 24 Martie 2008

  Este un restaurant unde merita sa mergi, serviciile sunt excelente si mancarea este chiar foarte buna. Preturile nu sunt chiar asa de mari avind in vedere calitatea.

 • Fara foto
  Claudia , 20 Februarie 2008

  Este un restaurant perfect daca aveti ca invitati persoane de alta nationalitate; si pentru romani este un local super, preturile sunt rezonabile iar personalul foarte amabil; data viitoare cand voi fi in tara, cu siguranta voi reveni.

 • Fara foto
  alina , 13 Februarie 2008

  Un restaurant placut din toate punctele de vedere. Atmosfera era primitoare, cel putin impresia asta ti-o creeaza decorul. Ceea ce mi-a placut mult a fost felul in care am fost serviti si preparatele absolut delicioase. Este un local in care voi reveni cu siguranta!

 • Fara foto
  Nicoleta , 30 Iulie 2007

  Am fost la acest restaurant la petrecerea de Craciun. Atmosfera placuta, decoratiuni interesante. Totul pana la chelnerul care ne-a servit. A fost nevoie sa ii spunem de cel putin 3 ori fiecare ce doreste. Era destul de ametit. In schimb mancarea a fost foarte buna si am fost serviti bine. Daca si chelnerul ar fi fost treaz, ar fi fost si mai bine. Dar oricum a fost motiv de amuzament cat am stat acolo. Preturile au fost rezonabile. Daca mi s-ar mai ivi ocazia, as merge din nou acolo.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol