autor:

Sidy

»

Casa Vinatorului

Baile Olanesti - Baile Olanesti

Alte restaurante din zona

Casa Vanatorilor va asteapta sa savurati preparatele culinare de exceptie in restaurantul nostru, putand alege dintr-o gama variata de feluri cu specific vanatoresc si nu numai. Restaurantul dispune de 35 de locuri si bar ,intr-o atmosfera unica,fiind impodobit in spirit pitoresc cu teme vanatoresti.
Pe timpul verii va invitam sa serviti masa la terasa restaurantului, in aer liber.
  • 2 impresii despre restaurantul Casa Vinatorului  • Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • FLORIAN , 08 Ianuarie 2013

    cel mai de prost craciun 2012 petrecut acolo ,mancarea si serviciile execrabile amintesc de fostele stabilimente de pe vremea ceausista

  • cornel mihai , 31 August 2009

    Nu mergeti acolo !!! Atmosfera este una apasatoare,gazda facandu-te tot timpul sa te simti ca un intrus ,pe banii tai. Iti va aminti tot timpul ce n-ai voie sa faci! Copiii mei (5 si 7 ani) au fost pur si simplu speriati, bulversati de atitudinea acestei cucoane. Serviciile sunt admirabile,dar lipsesc cu desavarsire. Preturile sunt exorbitante. Culmea umilintei se afla pe o foaie A4 lipita pe usa toaletei din camera, unde scrie ca trebuie sa ne spalam pe maini dupa, sa ne stergem deoarece avem hartie, sa nu ne urcam cu picioarele pe capacul vasului etc - am pozat aceaste indicatii, pentru cine este interesat, le pot trimite...Asa ca ,ma repet, NU mergeti acolo!!!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii