autor:

Fara foto

»

Casa Voicu

Locatie: Berceni, Bucuresti - Str. Emil Racovita, nr. 3, Sector 4, Bucuresti

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurantul "Casa Voicu" isi propune ca, prin decorul intim, realizat tinand cont de cele mai mici detalii, sa le ofere oaspetilor sai o atmosfera "ca acasa".

Gustarile sunt mereu proaspete realizate de unii dintre cei mai priceputi bucatari. Imbinand mai multe bucatarii (cu specific romanesc si international) si realizand specialitati culinare pe placul tuturor, restaurantul doreste ca in acest mod sa-si cucereasca oaspetii, facandu-i sa simta savoarea fiecarei gustari.
 • 11 impresii despre restaurantul Casa Voicu
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Dinu Stanescu , 30 Noiembrie 2014

  Excenta servirea,cat si meniul.sa nu il uitam pe Ionica ospatarul si ciorba de burta

 • Fara foto
  Mihaela Geanina , 05 Noiembrie 2014

  buna seara,organizati se mese pentru revelion?ma intereseaza

 • Fara foto
  ANDREEA (Bucatar) , 24 August 2013

  Dragii mei, se spune ca 99% din ceea ce ni se intampla este din cauza noastra. Noi am avut nunta anul trecut si am fost foarte incantati atat de servire/ dl Voicu cat si de aspectul si gustul preparatelor. Chiar am continuat sa facem atat botezul cat si diferite aniversari anul acesta. Noi il recomandam cu caldura.

 • Fara foto
  adriana , 24 August 2013

  Am avut si eu un eveniment fericit acolo, respectiv nunta. Eu nu am avut nici o problema. Meniul a fost exact cel discutat si degustat inainte. Dl. Voicu a fost amabil de la inceput pana la sfarsit. Au si locuri de parcare, ospatari suficienti (pt fiecare masa).Chiar daca erau tineri, si-au facut treaba. Nu am avut plangeri. Imi pare rau sa vad asemenea comentarii negative. Noi am fost foarte multumiti si il recomandam.

 • Fara foto
  dana , 14 Mai 2013

  este un restaurant care lasa de dorit de la mancare pana la ospatari

 • Fara foto
  ADRIANA , 14 Februarie 2013

  Meniul nu a fost cel ales de noi,incepand de la aperitiv,desi a fost plina farfuria,nu avea toate produsele din meniul stabilit,nu iti da un ctr cu meniul stabilit,ca sa te poti lua de ei in eventualele probleme.Pestele trebuia sa fie file de salau si am avut file de pangasius,iar mix grilul nu a fost cel prezentat in meniu(Ceafã de porc,Piept de pui,Cârnãciori afumati,Cartofi tãrãnesti cu bacon si usturoi)ci doar o friptura de pui si una de porc.Dl Voicu pare f amabil la inceput, dar la eveniment este un scandalagiu,vulgar.am vrut sa chemam opc sa faca un control la gestiunea lui,ce s-a scazut din gestiune pentru acest eveniment,dar nu am putut face acest lucru pentru ca nu aveam un ctr cu meniul si stampila,ci o carte de vizita pe care a scris svansul 5 mil, 120/3cu peste o stampila cu sc la minut srl, casa voicu si semnatura lui. Ospatari nepregatiti, pusti de 20 ani,mai colorati si care isi bagau degetele in farfurii atunci cand le aduceau la mese.Nu va recomand acest restaurant!Botezul a fost in ianuarie 2013.

 • Fara foto
  stan patitu" , 24 Septembrie 2010

  niste hoti, hoti, hoti, incepind cu patronul (fost ospatar,cu furaciunea in singe) si terminind cu portarii (betivi ,vulgari si impertinenti) sa nu va lasati vrajiti de amabilitatea de la inceput,este doar pina va ia avansul si va vede in restaurant ,ca dupa aceea incepe sa-si arate adevarata fata! va spune un fost client patit(ce afost furat la numarul de meniuri platite fata de invitatii veniti)evitati locatia !!! hoti!

 • Fara foto
  CataRG , 12 Iunie 2009

  Cititi parere inainte de a vizita Vagauna asta http://catarg-firstdayoftherestofmylife.blogspot.com/

 • Fara foto
  Alina Adumitroaei , 03 Iulie 2008

  Restaurantul amenajat intr-un stil elegant dispune de 3 saloane. Serviciile sunt de calitate , iar mancarea arata bine.Preturile sunt pe masura.

 • Fara foto
  Roxana (Chef de cuisine) , 19 Iunie 2008

  Si petrecerile pentru copiii ies foarte bine. Mancarea arara foarte bine (ca decor ma refer) si are si gust bun.

 • Fara foto
  Ion Padure (Chef de cuisine) , 19 Iunie 2008

  Un local minunat pentru nunti, meniu bogat, deservire impecabila.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol