autor:

Fara foto

»

CASA VRANCEANA

Focsani - Str Simion Barnutiu nr 9

Alte restaurante din zona

Situat in inima Focsaniului, restaurantul nostru isi asteapta zi de zi oaspetii incepand cu ora 9 si pana la plecarea ultimului client.

Si pentru a completa cele spuse mai sus, angajatii va stau la dispozitie, pentru a satisface cu profesionalism toate dorintele culinare.

Restaurantul, primitor si intotdeauna cu o atmosfera festiva, va ofera pe langa delicioasele specialitati culinare si o gama diversificata de mancaruri traditionale si internationale. In bar va asteapta cele mai bune si mai variate bauturi, de la traditionalele si savuroasele vinuri romanesti pana la cele mai rafinate bauturi internationale si cocktail-uri.
 • 3 impresii despre restaurantul CASA VRANCEANA
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Anca Liliana , 28 Iulie 2014

  Atmosfera relaxanta, servire ireprosabila, si mancare absolut delicioasa.

 • Fara foto
  cristella_b (Bucatar sef) , 03 Ianuarie 2014

  A crescut de la un an la altul. In prezent este unul dintre cele mai cautate restaurante din oras, asigura si catering cu masinile proprii. Are terase placute, frumoase, mancare buna, diversificata (exista si unitate restaurant si pizzerie una langa alta, deci sunt satisfacute toate varstele).

 • valentina ionita
  valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 Iunie 2009

  Este foarte frumos aici,terasa se aseamana cu Casa cu flori din Mamaia.Este un loc linistit,racoros,mancare buna si servire ireprosabila.Felicitari pentru acest loc minunat.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

16 din
Focsani

AIDA

3 comentarii

Specific Romanesc
Adauga reteta
Adauga articol