autor:

Baci Perugina

»

Chez Marie

Locatie: Piata Romana, Bucuresti - Adresa: Str. Dionisie Lupu, nr. 48 (Gradina Icoanei)
Telefon: +4 031.107.20.33 / +4 0730.344.810
E-mail: office@chezmarie.ro

Alte restaurante din zona

Chez Marie este un restaurant elegant si intim situat in centrul Bucurestiului, un spatiu ideal atat pentru business cat si pentru relaxare, cu specialitati si bauturi din bucataria internationala.

Va invitam sa ne pasiti pragul intr-o atmosfera deosebita, ce va imbie sa va bucurati de aroma fiecarui moment petrecut alaturi de noi..

Chez Marie va ofera specialitati din bucataria internationala imbinand armonia gusturilor cu o servire ireprosabila intr-o atmosfera distinsa.

Restaurantul nostru va intampina sa petreceti alaturi de noi intr-o atmosfera deosebita ce imbina armonios stilul clasic cu cel modern. Aici puteti avea cele mai reusite intalniri de afaceri dar si cele mai relaxante si mai placute intalniri in compania celor dragi.

Specialitatile din bucataria internationala dar si traditionala, bautura de calitate dar si servirea ireprosabila a personalului nostru va vor convinge cu siguranta ca suntem locul ideal pentru intalnirile dumneavoastra.


Meniul nostru va pune la dispozitie specialitati din bucataria traditionala si internationala, cu grija pregatite de bucatarii nostri din ingrediente proaspete si savuroase.

Deoarece suntem constienti de importanta calitatii serviciilor, suntem atenti la fiecare detaliu, de la aranjamentul meselor, igiena veselei si paharelor pana la crearea unei atmosfera potrivite fiecarui moment al zilei.

Avand in prim plan multumirea deplina a clientilor, ne-am instruit personalul astfel incat sa raspunda cu eficienta tuturor solicitarilor dumneavoastra
 • 1 impresie despre restaurantul Chez Marie
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  cg , 15 Decembrie 2011

  worst place i've ever dined at. got food poisoning and hated half the things i was served. and the waiter harassed us for an extra 10 lei of tip. i'd rather have a bagel in the street than go there again.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  International
 • Adresa:
  Adresa: Str. Dionisie Lupu, nr. 48 (Gradina Icoanei)
  Telefon: +4 031.107.20.33 / +4 0730.344.810
  E-mail: office@chezmarie.ro
 • Oras:
  Bucuresti
 • Zona:
  Piata Romana
 • Telefon:
  +4 031.107.20.33 / +4 0730.344.810
Adauga reteta
Adauga articol