autor:

Fara foto

»

Chip si Dale

Galati - STR. BALCESCU NICOLAE Galati

Alte restaurante din zona

Produsele noastre, prin diversitatea mare si aroma unica, sunt in masura sa va satisfaca gusturile.Produsele pot fi comandate si in cantitati mari, pentru diverse ocazii speciale, si livrate direct la sediul sau resedinta dumneavoastra.
 • 5 impresii despre restaurantul Chip si Dale
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • sonia dumbrava
  sonia dumbrava (Chef de cuisine) , 05 Septembrie 2012

  prajituri foarte bune ,o parte din vanzatoare ,ar trebui schimbate ,pentru comportamentul neadecvat ,torturi aspectoase si bune

 • Fara foto
  lorena , 08 Decembrie 2011

  Intotdeauna va exista un carcotas care sa comenteze calitatea prajiturilor de la chip si dale, eu sunt foarte multumita de gustul, calitatea si marimea prajiturilor...tineti-o tot asa, sunteti singurii din oras care faceti ceva comestibil :) P.S o singura rugaminte, nu mai puneti in unele prajituri visine din visinata...cel putin mie nu-mi plac.

 • Fara foto
  Aoa , 18 Aprilie 2011

  Prajiturile sunt foarte bune. Portiile sunt un pic cam mari. Ceea ce m-a deranjat a fost parfe`ul care avea un gust nefericit, o combinatie intre o bucata de radiera si o crema de vanilie uscata numai buna de aruncat la gunoi. La chestii negative se mai adauga si carnaciorii in foetaj. Carnatii sunt sub orice critica. Fazi, rai la gust. Am luat 300 g ca haplea pe care le-am aruncat la gunoi. PS: Exista o vanzatoare neprietenoasa in centru care lucreaza acolo de cativa ani. Din cauza ei nu cumpar cand o vad ca e ea la vanzare. Pur si simplu zici ca ii tai 20% din salariu cand o intrebi ceva. Nasol In rest numai de bine, sunt clienta lor de foarte multi ani si voi ramane. Sunt singurii de la care cumpar prajituri si singurii in care am incredere.

 • Fara foto
  mary , 10 Februarie 2010

  Au inghetate si prajituri foarte gustoase!!!!! M-am indragostit de prajiturile lor, sunt cele mai gustoase din cate am mancat pana acum...

 • Fara foto
  Alina Elena , 17 Iulie 2009

  Nu doar pentru mese festive, e adapt zi de zi...incepand cu micul dejun...

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

21 din
Galati

NEACSU

2 comentarii

Specific Romanesc

Blue Sun

2 comentarii

Specific International

Dunarea

2 comentarii

Specific Patiserie
Adauga reteta
Adauga articol