autor:

Fara foto

»

CHURRASCARIA CARNIVORE

Locatie: Baneasa, Bucuresti - Str. Garlei nr. 1, Bucuresti, zona Baneasa

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Ideea restaurantului Churrascaria vine din Brazilia. Aici, totul se reduce la carne in adevaratul sens al cuvantului. Frigarui uriase sunt preparate pe gratarul din mijlocul bucatariei deschise.

Cele 12 feluri de specialitati din carne (carne vita adusa din Brazilia, porc, miel, pui, curcan si altele) sunt preparate si servite la masa dumneavoastra de catre Churrasqueiros (bucatarii). Acestia se plimba printre mese si va portioneaza bucata pe care o doriti direct in farfurie. Churrasqueiros sunt "echipati" cu cutite extrem de ascutite, transformand servitul mesei in sine intr-un adevarat spectacol.




  • 12 impresii despre restaurantul CHURRASCARIA CARNIVORE
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    La Maison del Artist , 24 Februarie 2014

    as dori un nr de tel 0768939675 felix

  • Fara foto
    ktaktalyna , 11 Mai 2010

    mi-as dori foarte mult sa fac si eu rost de o reteta rapida si buna cu specific brazilian. pentru ca am la scoala proiesc culinar cu specific sud american si asiatic si eu as vrea sa fac despre brazilia daca puteti sa imi dati o retata va rog contactatima pe Id de messenger: katalyna_lucy@yahoo.com si imi pare rau ca nu aqm respectat termenii de mai sus ! dar va rog daca se poate va rog sa ma contactati am si o poza cu proiectul culinar de anul trecut a fost vorba despre grecia

  • Fara foto
    Marius , 13 Noiembrie 2009

    Am ajuns acolo din curiozitate si am fost dezamagit de serviciu si mai ales de preparate. Carnea e intr-adevar multa dar e reincalzita si de calitate proasta. Am avut ocazia sa mananc la restaurante cu acelasi specific la mama lor si pot spune ca nu exista comparatie de calitate si nici de pret. Asta e, nu mai intru la ei.

  • Fara foto
    Stefan , 13 Iulie 2009

    Mancare proasta, reincalzita, servire execrabila, daca comentezi risti sa iti iei si o mama de bataie

  • Fara foto
    radu , 23 Aprilie 2009

    S-au romanizat si astia. Faza cu vinul - nu mai avem decat peste 150 RON, uita sa-ti dea toate tipurile de carne, etc. Chelnari unii buni, alti niste jegosi.

  • Fara foto
    nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 17 Aprilie 2009

    Ideeal restaurantul cu specific brazilian . Si asa cum se intelege din nume se reduce la multa carne.Cele 10-12 feluri de caren esunt preparate in fata clientului.Este o atmosfera adevarata.

  • Fara foto
    Florentina Tilica (Bucatar) , 05 Septembrie 2008

    Churrascaria are un sistem special de a gati carnea pe gratar. De fapt, gratarul este unic. Acest lucru da savoare carnii astfel preparate.

  • Fara foto
    Liliana Pintilie (Chef de cuisine) , 22 Iulie 2008

    Brazilia este pe primul loc acolo. Stegulete cu Brazilia, mancare braziliana.

  • Fara foto
    Alina Adumitroaei , 03 Iulie 2008

    Mancaruri cu specific brazilian.Local cu o ambianta placuta.

  • Fara foto
    CRISTINA , 29 Iunie 2008

    Am fost la churrascaria carnivore din intamplare si am fost placut impresionata, singurul restaurant in care am mancat fara limita si am gasit o atmosfera impresionanta. Cu siguranta o sa revin de cate ori o sa am ocazia.

  • Fara foto
    Roxana (Chef de cuisine) , 15 Iunie 2008

    Imi place acest restaurant pentru ca aici mananci carne pe saturate. Pentru cei carora le place carnea, o masa la CHURRASCARIA CARNIVORE este un festin.

  • Fara foto
    Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine) , 29 Mai 2008

    Lasa sa patrunda in sufletul tau si sa te surprinda o mica parte din Brazilia situata in inima Bucurestiului. Ideea restaurantului Churrascaria vine din Brazilia. Aici, totul se reduce la carne in adevaratul sens al cuvantului. Frigarui uriase sunt preparate pe gratarul din mijlocul bucatariei deschise.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol