autor:

»

Ciuperca Ciric

Iasi - Zona de agrement Ciric

Alte restaurante din zona

Un local cu un decor placut pe malul unui lac, cu muzica live, foarte itim si romantic cu macare romaneasca buna si servicii de calitate. E ideal pentru a sarbatori diferite evenimente sau pentru a petrece un timp placut intr-o companie placuta.
 • 5 impresii despre restaurantul Ciuperca Ciric • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Paval Florin , 13 Mai 2010

  Personalul nu se ridica la nivelul asteptarilor, din pacate. Atmosfera este placuta, mancarea este ok.

 • savuc florin , 06 Aprilie 2010

  -atmosfera relaxanta,natura,lacul,foarte placut. -serviciile nimic special un aer un pic plictisit sau indispoyitie... -preparatele foarte gustoase dar farfuriile destul de uzate. -preturile acceptabile -recomand localul pentru petreceri si de ce nu si pentru o dupaamiaza linistita cu familia!

 • Oanaeste (Chef de cuisine) , 30 Martie 2009

  Un local foarte bun din toate punctele de vedere. Au o bucatarie foarte buna, un salon cu specific pescaresc cu produse deosebite (crapul este proaspat prins chiar din lacul Ciric). Am participat la mai multe petreceri in Restaurantul Ciuperca si totul a fost ok: mancare, servire... Terasa si pontonul sunt deosebite, zona minunata, are curat...Recomand cu caldura.

 • elena tala (Bucatar) , 23 Iulie 2008

  Un local cu decor foarte placut si intim. Serviciile sunt exceptionale si servirea este foarte buna. Ospatarii si personalul de acolo sunt foarte bine pregatiti. Mancarea exceptionala si foarte gustoasa. Preturile sunt acceptabile. Anul care vine am sa mai merg acolo, pentru ca mi-a placut foarte mult.

 • Mihaela76 (Chef de cuisine) , 23 Iulie 2008

  Bucătăria Pescărească Ciric - noul restaurant din Complexul Hotelier Ciric întâmpină iubitorii preparatelor din peşte cu cele mai alese feluri culinare. Deschiderea a avut loc pe 1 Mai 2008, cu grătare, fructe de mare înecate în sos savuros şi ciorbă de peşte.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

102 din
Iasi

Villa Pizza

11 comentarii

Specific International