autor:

Sidy

»

Ciuperca

Oradea - Oradea, str. Graurilor

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurantul Ciuperca este un loc ideal pentru nunti si pentru a admira privelistea Oradiei atat ziua cat si noaptea, aflandu-se la o altitudine de aproximativ 250 m.
Terasa restaurantului Ciuperca se afla pe Dealul Viilor, unde accesul este posibil atât cu maşina (personală sau taxi) cât şi pe jos. O băutură servită aici poate fi un excelent pretext de a aştepta căderea serii şi de a observa cum se aprind luminile felinarelor unui oraş din marginea de vest a României.
Multe feluri de pizza pe vatra si paste, imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau.
Daca iti place bucataria romaneasca poti alege preparatele din carne sau garniturile
 • 11 impresii despre restaurantul Ciuperca • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • catalin demian , 18 Mai 2010

  Numarul corect de telefon este 0259 411978. Atmosfera placuta, calitatea serviciilor foarte buna, calitatea preparatelor de asemenea, nivelul preturilor normal este recomandat pentru orice tip de eveniment nunta, botez, banchet, in spate este si o sala de conferinta de 50 de locuri. Restaurantul este dotat cu aer conditionat, internet si este pozitonat foarte bine se vede tot orasul.

 • http://www.spuneda.ro , 22 Martie 2010

  Frumos ar fi sa mentionati si sursa foto: www.spuneda.ro - tragul de nunta non-stop!!!!

 • Sidy
  Sidy (Chef de cuisine) , 21 Martie 2010

  Imi pare rau dar numarul de telefon este corect. Selina are nr de telefon:  0259/411.802    Fax: 0259/242.300, 0727.722.800 Inca un Nr de telefon este: 0259-411.978 Restaurantul Ciuperca, intr-o noua infatisare, proaspata, eleganta, o locatie selecta si unica prin asezare in Oradea. Meniu a la carte international cu specialitati din bucataria romaneasca, ungureasca, frantuzeasca, si italiana. Restaurantul Ciuperca Oradea dispune de 220 de locuri, oferind o atmosfera placuta si un cadru ideal pentru evenimente festive.

 • Horea , 10 Martie 2010

  Legat de prezentarea de mai sus: Nu stiu de unde aveti numarul de telefon, dar nu este bun; este de la Selina (adica firma de constructii) nu de la Ciuperca. Nu mai duceti oamenii in eroare. Numarul corect este: 0259-411.978. Legat de local: Atmosfera: Intima si placuta; Calitatea serviciilor: chelneri foarte amabili si promti; Calitatea preparatelor: foarte bune si variate; Nivelul preturilor: normal. Ideal pentru onomastice, nunti, boteze. Recomand! Cu ajutorul lor, am avut un 8 Martie foarte placut si special.

 • dani , 29 Decembrie 2009

  Am fost recent , sau facut pasi mari, imi place aranjamentul din fata e totul schimbat parca e alceva nu seamana cu ce a fost,succes pe mai departe abia astept sa se deschida.

 • bobo , 28 Noiembrie 2009

  Un lucru foarte bun, restaurant renovat, ospatari noi.

 • bobo , 28 Noiembrie 2009

  Un lucru foarte bun felicitari pentru idee sa renovarile facute la acest restaurant. Daca o sa aveti si personal adecvat dupa restaurant va fi foarte bine.

 • Radu S. , 26 Noiembrie 2009

  Mergem la Ciuperca an de an. Servirea este impecabila, mancarea traditionala foarte buna, dar conditiile de restaurant au fost la nivelul anilor 70. Speram ca si conditiile sa se ridice la nivelul preparatelor!

 • dorin gordon , 18 Noiembrie 2009

  Este un loc extraordinar de frumos, se vede tot orasul, dar calitatea serviciilor lasa de dorit, ma bucur ca se renoveaza sa speram ca nu ne vor mai servi tot aceeasi chelneri comunisti ca si pana acum, succes cu renovarea.

 • stemol (Chef de cuisine) , 16 Martie 2009

  Eu nu am fost incantat de servicile oferite, au fost tipice anilor dinainte de `89; am asteptat 20 min sa vina sa ne ia comanda, fata de masa unde ne-am asezat era murdara, pete pe ea, firmituri, in momentul cand a venit sa ia comanda nu a aranjat masa, s-a facut ca nu observa. Initial am dorit sa si mancam dar, ne-am razgandit avand in vedere conditiile. Mentionez ca am fost anul trecut in vara, seara.

 • Gabriel Gal , 18 Iulie 2008

  Am copilarit in apropiere de Ciuperca intre anii 70-89 !!! Am doar amintiri frumoase, mai ales cind in acei ani , erau niste ierni grele cu zapada din abundenta si un ger naprasnic si eram o groaza de copii ce ne dadeam cu saniile la vale pina aproape de calea ferata ! A fost frumos in orice caz ! Mai tirziu dupa ce terminasem scoala profesionala la Liceul Industrial nr.1, am organizat cu fostii mei colegi de clasa un banchet pe cinste la restaurantul Ciuperca ! Sper ca mai este intr-o stare buna si in plina functionare . Mult succes !

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  International
 • Adresa:
  Oradea, str. Graurilor
 • Oras:
  Oradea
 • Telefon:
  0259 411978