autor:

iuliana tarnoveanu

»

Colibele Haiducilor

Piatra Neamt - Parcul Cozla

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Situat intr-un peisaj natural atractiv,restaurantul are un decor ce iti aminteste de haiducii de odinioara,preparatele cu specfic romanesc traditionale ,personalul ospitalier dar si preturile convenabile,iti ofera clipe de neuitat.
 • 17 impresii despre restaurantul Colibele Haiducilor
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Valentina Pralea , 06 Aprilie 2015

  I am recomandat prietenei mele si mi a parut rau. Mi a spus ca igiena la toaleta lasa de dorit.Pacat!!

 • Fara foto
  dan , 09 Noiembrie 2013

  am lucrat acolo,merita sa i treceti pragul...

 • Fara foto
  mihaela , 22 Mai 2012

  Nu stiu ce pretentii au cei care au scris comentariile de dinainte, insa sunt un critic gastronomic si am fost la acest restaurant si ceea ce pot spune se reduce la urmatoarele cuvinte: mancare proasta, congelata si reincalzita, ciorbele facute cu ingrediente slabe, preparatele reci de asemenea, clatitele uleioase, micii buni dar mai usori (la gramaj)... degeaba frumusete, daca la bucatarie si la servire nu se face ceva. Recomandare patronului: sa cumpere ingrediente de calitate pentru a face produse de calitate. Insa, cred ca nu va face acest lucru daca il intereseaza doar profitul!

 • Fara foto
  Mihaela , 26 August 2011

  Am fost la Colibe de multe ori, ultima data anul trecut, cu niste oaspeti dintr-un alt oras. Mancarea a fost delicioasa, iar preturile mai mult decat acceptabile. E drept ca a durat putin, dar a meritat. Incercati bucatele traditionale, nu veti regreta!

 • Fara foto
  ioana , 16 August 2011

  Da, eu recomand acest restaurant la toata lumea ospatari sunt de nota 10, dar este o mica problema la bucatarie, bucatarii se misca foarte greu si eu cred ca mai trebuie sa lucreze patronul cu ei ca sa se miste putin mai repede daca nu sa-i dea afara si sa angajeze alt personal care stie meserie nu sa stai sa astepti friptura o ora. Ce sa mai zic imi plac mult ospatarii pentru ca sunt priceputi.

 • Fara foto
  alinuta , 07 August 2011

  Am ramas incantati de atmosfera si decoratiuni.Atmosfera este foarte frumoasa ..bucatarii` sunt foarte priceputi` mai ales si baiatul carel` vad aproape zi de zi la gratar`...se misca foarte repede` ...si peste mai e si simpatic` ...frumos `..peisaj` ..merita sal vizitati` ...

 • Fara foto
  alina , 05 August 2011

  Am fost de curand acolo,si merg foarte des si mananc... Restaurantul este foarte frumos, felul in care este decorat te duce cu gandul departe in timpul stramosilor...bucatarii de asemenea foarte priceputi...doar ca ce ma mirat, este un baiat simpatic...permanent la gratar...si se misca foarte repede` ...in rest` toate bune si frumoase`..vizitatil ca nu aveti ce pierde ..!!

 • Fara foto
  adriana , 04 August 2011

  Da, recomand acest restaurant la toata lumea, serviciile sunt foarte bune, bucatarii sunt foarte priceputi, restaurantul e foarte spectaculos, atmosfera este foarte frumoasa si merita sal vizitati!

 • Fara foto
  catalina , 02 August 2011

  da recomand acest restaurant la toata lumea servicile sunt foarte bune cu mici dificultati merge greu la bucatarie mai angajati si bucatari dar priceputi.Restaurantul e foarte spectaculos meniul e pe placul nostru si eu cred ca restaurantul ar trebui sa aiba propria vestimentatie.

 • Fara foto
  ghelase iancu , 23 Aprilie 2011

  Am o amintire extraordinara din acest loc :acum 25 ani (26.04 1986)acest minunat local mi-a fost gazda unei minunate "MESE" dupa cununia religioasa ce ce mi s-a oficiat la Manastirea Bistrita.

 • Fara foto
  adrian , 06 Februarie 2011

  am fost la colibele haiducilor si am ramas placut impresionat de locatie,servicii si de vinul casei,pacat ca nu au si o palinca sau o tuica a casei.nota 10.bravo voua

 • Fara foto
  ioana , 27 Ianuarie 2011

  jalnic e cuvantul potrivit pentru caracterizarea celor doi ospatari mai exact ala cu muschii mari si pantalonii scurti si fatuca aia sictirita . pacat dl. patron

 • valentina ionita
  valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 Aprilie 2009

  Am ramas incantati de atmosfera si decoratiuni.Meniul diversificat si preturi accesibile atat la mancare cat si la bautura.Noi am fost multumiti.

 • Fara foto
  Dorina (Chef de cuisine) , 30 Martie 2009

  Am fost de curand acolo. Restaurantul este foarte frumos, felul in care este decorat te duce cu gandul departe in timpul stramosilor. In mijloc este un cuptor in care iarna arde mereu focul. Se poate organiza acolo o aniversare, un revelion, un Craciun minunat. Peisajul e superb si nici partia de schi nu este departe.

 • Fara foto
  madalina mircea (Bucatar) , 27 Septembrie 2008

  Peisajul e foarte frumos, mancarea buna dar cei care servesc se misca f. incet.

 • Zotu
  Zotu (Chef de cuisine) , 26 Iulie 2008

  Am fost foarte des acolo, micii sunt buni, cu servirea sta prost si promtitudinea, in rest locatia este minuntata si merita sa vezi panorama orasului. Un restaurant unic in tara , vizitati-l.

 • Fara foto
  paula alina (Bucatar) , 15 Iulie 2008

  Restaurantul Colibele Haiducilor este traditional,cu o mancare extraordinara,cum se zice:ca la mama acasa!eu am mancat f des acolo mici,care sunt f.buni la fel ca si celelalte mancaruri si nu sunt scumpe,iar de calitatea serviciilor nu mi sa intamplat pana acum sa imi fie rau k e stricata sau ceva de genu,a fost super buna si in plus in afara restaurantului acum sa amenajat si un parc de joaca pentru copii care nu au rabdare pana vine mancarea :) iar de peisaj ce pot sa zic,e un loc minunat ,se poate urca mai sus in padure ,cu masina sau pe jos si puteti vedea si panorama orasului Piatra Neamt...vizitati-l cu incredere!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Romanesc
 • Adresa:
  Parcul Cozla
 • Oras:
  Piatra Neamt
 • Telefon:
  Telefon/Fax: 0233 213909
Adauga reteta
Adauga articol