autor:

Fara foto

»

Conacul Domnesc

Suceava - Str. Agronomului nr. 445, loc. Şcheia, Suceava

Alte restaurante din zona

Restaurantul nostru are o capacitate de 250 de locuri, iar seara vă invităm să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de vasta noastră selecţie de vinuri, într-o atmosferă intimă cu specific arhaic. De asemeni, vă oferim o mare terasă şi curte cu vedere spre parc, unde copilul tau se poate juca în siguranţă.
 • 2 impresii despre restaurantul Conacul Domnesc
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  deea , 02 Aprilie 2009

  Din punctul de vedere al locului unde este situat, al decorului si, in mod special al multitudinilor de servicii oferite...este un loc formidabil. Servirea este ireprosabila, personalul fff bine instruit si placut. acesta este un mare avantaj...ca castiga clinti (tineti-o tot asa). Eu pot sa zic ca am fost multumita in general de acest restarant. Cu cateva exceptii mancarea este buna (fiecare cu gusturile lui). Il recomand cu toata caldura pentru tot felul de sarbatori,dar si pentru a petrece o seara frumoasa!

 • Garfield
  Garfield (Chef de cuisine) , 22 Martie 2009

  Atmosfera deosebita, intima, meniu diversificat si imbietor, raport calitate / pret optim. Potrivit pentru organizarea si gazduirea diverselor evenimente ce merita celebrate in viata dvs.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol