autor:

Sidy

»

Continental

Oradea - Oradea Aleea Strandului nr 1

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Hotelul Continental este situat in centrul orasului Oradea pe malul Crisului Repede si dispune de 168 camere . Toate spatiile de cazare sunt dotate cu : aer conditionat, baie proprie, minibar, uscator de par, telefon, internet, termostat reglabil, TV cablu. In cadrul restaurantului ( 120 locuri ) veti putea sa incercati din multitudintea de preparate culinate atat traditionale cat si internationale. Alte facilitati : salon pentru servirea micului dejun, bar, night club ( 90 locuri - spectacole de dans clasic si cabaret ), 5 sali de conferinta ( flipchart, videoproiector, retroproiector, traducere simultana, video & TV, ecran de proiectie ), piscina cu apa termala, masaj, sauna, salon de coafura / frizerie si manechiura / pedichiura, terasa ( 50 locuri ), loc de joaca pentru copii si posibilitati de picnic ... chiar in centrul orasului.
 • 3 impresii despre restaurantul Continental • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Sidy
  Sidy (Chef de cuisine) , 17 Aprilie 2009

  Pe perioada sezonului estival, terasa devine loc de relaxare atat pentru parinti cat si pentru copii, avand un loc de joaca special amenajat Piscina are pe lateral montate gratare unde se pot servi mici excelenti !

 • Mihaela76 (Chef de cuisine) , 18 August 2008

  Terasa resstaurantului este o oaza pe timp de vara, un loc agreabil, unde puteti face un picnic…chiar in centrul orasului, iar copii au un loc de joaca special. Terasa are 50 de locuri si este deschisa de la 09.00 la 24.00.

 • Sidy
  Sidy (Chef de cuisine) , 30 Iunie 2008

  Mancarea traditionala si rafinata, gatita cu mult drag ,va satisface gurmandul din fiecare; Doriti sa incheiati o afacere intr-un cadru intim sau sa tineti o conferinta intr-o sala modern dotata?Noi va stam mereu la dispozitie.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii