»

DIE DEUTSCHE KNEIPE

Locatie: Dorobanti, Bucuresti - Str. Stockholm, nr. 9

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:



  • 21 impresii despre restaurantul DIE DEUTSCHE KNEIPE
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    robert v , 08 Aprilie 2013

    Un loc unde nu iti sta mancarea in gat. Te simti bine si nu stingher ,mancare excelenta ,patronii draguti (probabil ca asta depinde si de fata clientului) berea nefiltrata exact ce trebuie la ciolanul de porc sau la coasta afumata. Atentie , nu este un local pt cei care vor sa se rupa in figuri ! Este un doar un loc unde mananci bine si te simti bine.

  • Fara foto
    DRAGOS T , 10 Februarie 2012

    buna voua, locuiesc in apropiere dar n-am mai calcat in aceasta vagauna de vreo 3 ani .gurmand fiind, am incercat-o de-a lungul timpului de cateva ori si de fiecare data am regretat profund decizia de a-i calca pragul.locanta este trista,mancarea vine incetisor si nu intotdeauna in forma si continutul dorite.fascinanta este insa atitudinea ,,patronilor '' doi mosi basiti cu aere de fuhreri arieni de provincie care iti servesc carnatii albi de Sellgros avand convingerea ca te innobileaza sau ceva similar!arata si se poarta execrabil cu clientii non germani ,nu suporta intrebari legate de mancare sau servicii. va pierdeti vremea incercand sa ii reeducati, vor muri romaneste in final ,jelind romaneste ca noi toti! va sfatuiesc sa evitati cotetul!Sunt convins ca aveti destule dezamagiri in viata ca sa va mai doriti inca una platita:) P.S. A rezistat 16 ani pentru ca functioneaza la ei in sufragerie!

  • Fara foto
    muller , 06 Ianuarie 2012

    Foarte bine! Daca nu era Lokal bun, cum a resistat 16(sechszehn!!!) ani????? Totul este bine; bere, mancare, atmosfera! Este acasa la mine! Multumesc ca la Romania exista putin Germania!

  • Fara foto
    Valeriu Popa , 10 Mai 2011

    Un kitsch rusinos. Faptul ca exista, din ce vad in lista de comentarii, indivizi care apreciaza la superlativ ceea ce am trait eu, ca si client, in spelunca aia, nu pot sa-l interpretez decit ca o dovada de lipsa de cultura si inteligenta in domeniu, ca sa fiu eufemistic. Sfat: daca vreti sa aruncati o gramada de bani ca sa va simtiti si sa mincati prost, asta e locul!

  • Fara foto
    Adrian Suciu , 26 Ianuarie 2011

    Poate ca si alte aspecte ar fi de luat in considerare. Cum ar fi faptul ca o crisma functioneaza in mijlocul unei zone linistite de case, fara acordul vecinilor. D'ale Primariei Sectorului 1, Bucuresti. http://adriansuciu.ro/blog/?p=920

  • Fara foto
    Simona T. , 28 Octombrie 2009

    Merg la acest restaurant o data la fiecare trei saptamani. Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor, patronii/ospatarii sunt foarte prietenosi si respectuosi,iar mancarea este deosebit de gustoasa (se apropie foarte mult de cea autentica). Preturile sunt putin peste medie, dar merita avand in vedere ca iti garanteaza o seara placuta. Cred ca atitudinea patronilor depinde si de felul in care te comporti dupa ce le-ai pasit pragul. Nota 10, cel mai bun restaurant nemtesc din Bucuresti!

  • Fara foto
    Y , 11 Ianuarie 2009

    E un restaurant care mie imi place si revin de multi ani acolo. Mancarea e buna, incercati genunchiul de porc (cu varza exact ca in Germania si hrean) care in Romania mai are echivalent doar la pensiunea Augustin din Poiana Brasov (dar fara varza...). Imi place si berea lor alba. Patronii au poate un aer de superioritate dar niciodata de mitocanie. Cred ca reactioneaza dur insa la mitocani. Faptul ca un om te serveste la masa nu-ti ofera dreptul sa i te adresezi nepoliticos sau ireverentios. Eu nu am facut-o si am fost bine primit de cate ori m-am intors.

  • Fara foto
    Liliana Pintilie (Chef de cuisine) , 22 Iulie 2008

    Mobilier din lemn, aspect interior placut, nota sapte cincizeci

  • Fara foto
    cristina x (Bucatar) , 10 Iulie 2008

    Decorul e menit sa sugereze faptul ca te aflii intr-un birt nemtesc, mancarea este buna, dar serviciul (patronul si cu soata sa) este uimitor in sens negativ. De aceea preturile sunt nejustificat de mari. La inceput domnul patron este rezervat si te masoara, dupa ce comanzi te eticheteaza (de regula drept dobitocul care habar nu are de rafinamentul bucatariei germane, porcul de mananca balega sau portocale tot aia e, deh) si incepe un razboi al nervilor. Dupa ce cazi la pace in privinta comenzii (te corecteaza si te aduce pe calea cea buna, scarbit de ignoranta ta), restul e ok, mancarea vine suficient de repede si este buna. Nu accepta nici un fel de repros, genul "ma scuzati, comandasem si eu inca o bere.." este urmat de "trosc" halba pe masa fara cuvinte si cu priviri taioase. Superioritatea si acreala patronului poate fi combatuta doar printr-o acreala si mitocanie ce o deapaseste pe a sa. Desi uneori se comporta suspect de amabil si civilizat. Deci, daca aveti umor...

  • Fara foto
    Alina Adumitroaei , 03 Iulie 2008

    Restaurant frumos amenajat cu mancare ok.Mai trebuie lucrat la servire.

  • Fara foto
    gerard , 25 Iunie 2008

    Atmosfera +decor: un kitsch rusinos; Calitatea serviciilor:jalnica; Preparate:mai trist nu se poate; Preturi: dispretuitoare. Restaurantul are profil de crasma de carton spoit; Inchisa, i-ar sta cel mai bine.

  • Fara foto
    Roxana Mititelu (Bucatar) , 19 Iunie 2008

    Mihai, ai dreptate! E intr-adevar "kneipe", in sens peiorativ. E doar o crasma cu pretentii de restaurant de Capitala. Daca patronii si-ar fi deschis "birtul" intr-un sat, la 70 de km de Bucuresti, n-as fi avut (poate) nimic de zis. Dar, sa fim seriosi, ce fac ei acolo nu e alimentatie publica la standardele pe care le vrem noi azi in Bucuresti (ca, vorba aia, acu' avem de unde alege). Mie, sincer imi pare rau ca am intrat intr-o seara acolo. Este exact cum ai spus: o facatura (de-ar sti nemtii, ce le-ar face!!!) E "alles nur Schein"!>>>

  • Fara foto
    dimitrie baciu (Bucatar) , 19 Iunie 2008

    Probabil depinde de fiecare ce stacheta avem, atunci cand facem comentarii cu privire la meniul unui restaurant, gustul preparatelor si calitatea serviciilor. Personal obisnuiesc sa iau masa in oras chiar si de doua-trei ori pe saptamana. Sunt restaurante pe care le prefer, dar si altele unde am jurat sa nu mai calc in viata mea. Din nefericire, cand vine vorba de restauratia din Romania, mai multe restaurante sunt cele in care nu-ti mai vine sa te mai intorci. Si iarasi din nefericire DIE DEUTSCHE KNEIPE este unul pe care e bine sa-l ocolesti. Restaurantul e frumusel, meniul pare sa fie OK, insa servirea este execrabila. Patronul te pandeste, te cantareste si se comporta mieros-slugarnic la inceput, iar dupa aceea devine de-a dreptul obraznic, incat nu intelegi ce i-a casunat cu schimbarea asta. Mancarea e "fara sare si piper", insipida, o copie nereusita a oricarei mancari autentice nemtesti. Iar daca incerci sa faci o observatie pertinenta, patronul te improasca (la propriu si la figurat - cu scuipat), incat iti vine sa te ridici de la masa si sa pleci fara sa mai ceri nota. Sunt un om civilizat si am platit tot ce am comandat, cu toate ca nu am mancat nici jumatate, iar dupa putin timp tot ce mancasem incepuse sa forfoteasca in burta, semn ca nu tot ce se adusese la masa fusese OK. Eu m-am invatat minte: in localul asta cu mancare insipida si patron obraznic n-o sa mai calc niciodata. Daca vreti sa riscati, nu aveti decat sa incercati!

  • Fara foto
    Roxana (Chef de cuisine) , 14 Iunie 2008

    Am fost cu sotul la acest restaurant si am numai cuvinte de lauda privind mancarea si servirea.

  • Fara foto
    Mihai , 06 Iunie 2008

    Da, patronii au avut multa dreptate cand si-au numit localul "Kneipe". Pentru cine nu stie, Kneipe inseamna in limba germana "crâsma" sau "birt". Specific german??? Chiar nimic vizibil din bine-cunoscuta prestanta nemteasca, "alles nur Schein" (toate sunt doar aparente), cu alte cuvinte. DE EVITAT!!!

  • Fara foto
    dorin anastasiu (Bucatar) , 05 Iunie 2008

    Ce mi-am zis: strada Stockholm, mediu linistit, civilizat,stilat. Si un restaurant cu specific german, pe deasupra! Trebuia sa fie cea mai perfecta seara pentru mine si prietenii mei. Mai ales ca printre ei se afla si un vechi amic de suflet, abia reintors din"exilul" lui in Germania. Ei bine, n-a fost sa fie asa! Am avut parte de cea mai oribila experienta! Dupa ce am fost primiti cu aparenta ospitalitate, am fost pur si simplu bruscati verbal atunci cand am inceput sa facem fotografii! Ce vreti, ne revedeam cu Zolt dupa 12 ani! Dar credeti ca patronului i-a pasat? Nici vorba! Nu stia decat una si buna: ca el si-a investit ideile in amenajarea restaurantului care este unic etc. (RAHAT!) si ca a mai vazut el din astia care chipurile fotografiaza dar de fapt isi fac propriul restaurant cu ideile lui! Apoi... mancarea comandata. A venit tarziu, semirece, un pic ranceda. Ca sa nu mai spun de desert, a carui frisca nu era deloc naturala, ci din cel mai oribil tub de frisca contrafacuta. Per ansamblu, mancarea nu avea nimic spectaculos, proprietaraul era un monument de mitocanie, plin de frustrari, nevasta-sa mai sa ne stropeasca atunci cand am plecat (nelasand bacsis, de!)cu furtunul cu care uda gradinita de flori. Gradinita care, de altfel, este singurul lucru curat si nealterat din acest restaurant de doi lei!

  • Fara foto
    Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine) , 28 Mai 2008

    Atmosfera placuta, intima, de vizita la niste prieteni, este data de cateva ingrediente principale: terasa, care este de fapt o gradina cu flori si mese de lemn, ascunsa pe o straduta laturalnica si linistita in zona Dorobanti, decoratiile nemtesti, in principal reclame vechi la bere, amabilitatea celor care ne-au servit (chiar patronii restaurantului, cu o alura de nemti siguri pe ei) si, bineinteles, mancarea.

  • Fara foto
    Bogdan , 23 Ianuarie 2008

    Nota 10. Am fost si in restaurante in Munchen si pot spune ca se apropie foarte tare ca bucatarie. Decorul este un pic inadecvat insa per total este foarte ok.

  • Fara foto
    Rodica , 02 Mai 2007

    Atmosfera minunata - de "Kneipe". Totul este gandit pentru binele celor ce le calca pragul. Patronii sunt chiar draguti. Mancarea este impecabila, 100% nemteasca, iar despre berea de porumb sau cea de grau, ce sa mai vorbim - te ung pe suflet. Portii mari, generoase, preturi un pic peste medie, dar merita. Eu il recomand cinelor intre prieteni si chiar celor de afaceri. Nu uitati sa faceti rezervare din timp - este foarte solicitat.

  • Fara foto
    Catalin , 19 Noiembrie 2006

    Ceea ce se anunta o seara placuta in prezenta partenerilor nostri germani, s-a dovedit a fi un fiasco datorita MITOCANIEI chelnerilor si in special a "patronului" (un slinos cu pleata cu aere de german).

    Am avut surprinderea ca "domnul patron", in calitate de chelner, s-a gasit sa faca pe lupul moralist cand i-a fost data comanda.

    Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa fiu jignit intr-un restaurant pentru simplul motiv ca am spus "Adu-mi te rog" in loc de "Aduceti-mi ...".
    Sfat prietenesc: EVITATI acest restaurant. Va poate strica seara.

  • Fara foto
    Gerhard Mueller , 17 Septembrie 2006

    De departe cel mai adevarat. 150%german. Restul sunt copii nereusite, ce pot impresiona doar neavenitii! Mancare nota 10, servicii 10, preturi foarte bune. Atentie, au 10 ani de existenta. Nu gasiti loc fara a rezerva in avans!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

  • Specific:
    Nemtesc
  • Adresa:
    Str. Stockholm, nr. 9
  • Oras:
    Bucuresti
  • Zona:
    Dorobanti
  • Telefon:
    0722 284560
Adauga reteta
Adauga articol