»

French Bakery Le Restaurant 1

Locatie: Piata Romana, Bucuresti - Str Lascar Catargiu, Nr 4

Alte restaurante din zona

Un bistro modern in centrul Bucurestiului, ambient relaxant si soft music, un concept avangardist in care noua cusine contemporaine franceza este la inaltime si in completa rezonanata cu decorul chic si atmosfera cosmopolita.
 • 2 impresii despre restaurantul French Bakery Le Restaurant 1
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Adriana , 27 Noiembrie 2011

  Am mancat ieri la French Bakery Benjamin Franklin, langa Ateneu, si am fost dezamagiti. Muzica draguta, atmosfera ok, dar din pacate mancarea a fost cu mult sub asteptarile noastre. Servirea average, mancarea reincalzita. Vinul pe care am vrut sa-l comandam nu era pe stoc. Inainte sa ne aduca comanda ne-au servit paine de casa (uscata, nu prajita) cu 2 sosuri, ca si cum ar fi fost din partea casei, dar ne-am trezit cu ele pe factura la sfarsitul cinei. Nu as recomanda si nici nu ma voi mai intoarce la French Bakery, cel putin nu in Romania.

 • Fara foto
  George , 28 Februarie 2011

  Am mancat la F.B. din str. Golescu saptamana trecuta – mancarea a fost ok, nice rea, nici excelenta. La final dupa plata cu cardul, clegul meu care a platit avea nevoie de haina pt. a lua din buzunar cash pt. bacsis. Si aici ospatarul ne-a adus aminte sa suntem in Romania: ingrijorat ca plecam si ramane fara bacsis a tinut sa ne atraga atentia pe un ton ingrijorat ca serviciul nu a fost inclus in nota. Trecusem cu acesta vizita peste experienta unor prieteni care cu vreo 6 luni in urma au primit bauturi expirate in acelasi loc. French Bakery – never again.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol