autor:

»

Friandise

Cluj - Str. Baba Novac nr. 16
Str. Aurel Vlaicu nr. 5

Alte restaurante din zona

O cofetarie despre care afli prin recomandari si care si-a castigat in timp credibilitatea in ceea ce priveste mentinerea calitatii produselor si imbunatatirea serviciilor. Este singura din tara care produce si comercializeaza mousse-uri, prajituri si torturi facute dupa retete originale frantuzesti, numai pe baza de produse naturale!
 • 3 impresii despre restaurantul Friandise • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Ursu , 26 Septembrie 2010

  am fost acum vreo 4 ani la cea de la A. Vlaicu, si de atunci nici n-am mai fost. eram doua persoane, am comandat doua mousse-uri, unul din ele era inghetat. fata care servea a spus ca l-a tinut la congelator. ne-a pus acasa niste mini-mousse-uri, de mostra, sa vedem ce au ei, dar ce folos, daca atunci cand mergi la cofetarie, ei scot prajitura din congelator? niste prieteni au patit la fel. ideea e ca ei, avand putini clienti, tin majoritatea prajiturilor la congelator, ca sa nu se strice. dar asa si cei cativa clienti care vin sunt dezamagiti si ii pierd si pe aceia, mai ales ca preturile sunt foarte mari.

 • mirabella_m (Chef de cuisine) , 19 Martie 2009

  Cofetaria e intr-adevar foarte mica, dar prajiturile sint intr-adevar deosebite - nu gasesti asa ceva in oras.

 • veronique (Maestru bucatar) , 15 August 2008

  Prajituri din mousse-uri de fructe inghetate, super gustoase, foarte frumos decorate. Preturile sunt intr-adevar nu tocmai mici, dar merita. Prajiturile arata superb si sunt foarte sanatoase si au putine calorii. Un singur lucru am de obiectat, si anume faptul ca suprafata cofetariei este foarte mica, nu prea imbietoare, deci va recomand sa luati la pachet acasa pentru ocazii deosebite.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International