autor:

Fara foto

»

Giorginio

Constanta - Str.Petru Vulcan nr.115

Alte restaurante din zona

Cofetaria Giorginio va incanta gustul cu o gama diversificata de produse de cofetarie si patiserie. Retetele sunt naturale fara adaosuri sintetice. Prajiturile sunt delicioase, respectand retetele clasice si folosind ciocolata cea mai buna!


 • 3 impresii despre restaurantul Giorginio
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  mimi , 20 Februarie 2013

  Sunt clienta fidela dar, in ultima vreme am gasit in pachetul de prajituri cumparat VECHITURI. Prajituri vechi, uscate, si cu aspect ,,ciufulit" , gustul modificat, nu neaparat alterate. Urat, m-au dezamagit deja de 3 ori, am continuat sa cumpar in speranta ca isi revin, dar nu. Nu-i nimic, concurenta exista !

 • valentina ionita
  valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 Iulie 2009

  De fiecare data cand imi e pofta de ceva dulce, prefer sa merg la aceasta cofetarie...deoarece totul este foarte gustos si iti lasa gura apa, iar preturile sunt accesibile.

 • Fara foto
  anca (Bucatar sef) , 25 Martie 2009

  Pentru nunta am comandat tortul la ei, a fost foarte gustos, aspectul foarte frumos, am folosit trandafiri naturali pentru ornament. ii recomand pentru astfel de evenimente, eu am fost foarte multumita, pretul este peste medie dar avand in vedere raportul calitate-pret se merita.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

149 din
Constanta

PARC

2 comentarii

Specific Nespecificat
Adauga reteta
Adauga articol