autor:

Sidy

»

Grand Palace

Oradea - Piata 1 Decembrie nr 12 Oradea

Alte restaurante din zona

Specialitatile culinare poarta marca bucatarilor a caror experienta si profesionalism vor face dovada unei mese pe cinste, cu bucate alese, servite ca la carte. Bucataria internationala isi gaseste aici, un spatiu in care se dezvaluie in cele mai delicioase aspecte ale sale, bucatele suculente ale caror secrete le stiu atat de bine maestrii bucatari, de la condimentatele mancaruri mexicane pana la aromatele specialitati mediteraneene.
Lasati-va simturile sa se rasfete in voie cu tot ceea ce inseamna ambianta distinsa, muzica ambientala, gusturi si arome imbietoare, care va vor transpune intr-o lume guvernata de magia unei experiente unice, de neuitat. Sa fie oare seara petrecuta la Grand Palace seara care face diferenta, cea care isi pune amprenta prin stilul desavarsit, prin servirea regeasca, asupra experientelor de viata care merita sa fie impartasite?
Mai mult decat atat, odata ce ati petrecut cateva ore in aceasta atmosfera, veti alege ca povestea dumneavoastra de viata sa fie parte din povestea care se deruleaza mereu la Grand Palace.
Restaurantul dispune si de o terasa de pina la 150 de locuri.
 • 3 impresii despre restaurantul Grand Palace • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Eva Antal , 15 Martie 2011

  Restaurantul/Hotel Grand Palace este fantastic nu numai prin eleganta, curatenie, mincare buna dar si calitatea servicilor impacabile. In scurta vizita de o saptamina am avut placerea de o foarte frumoasa nunta, doua botezuri lux si o celebrare the 8 Martie unde a avut loc o foarte eleganta parada de moda. Preturile foarte accesibile. Cautati pe Cristi. FELICITARI! Eva

 • vio
  vio (Chef de cuisine) , 11 Martie 2010

  un restaurant pe cinste am fost la un chef totul a fost ireprosabil merita incercat

 • Ligia , 20 Septembrie 2009

  Intradevar un restaurant mult asteptat cu servicii impecabile, mancare extraordinar de gustoasa si o ambianta desavarsita ! Am avut placerea sa particip la o nunta si la un simpozion organizate in acest local si a fost foarte frumos. efectiv nu am avut ce sa reprosez. Bravo ! Mai mult decat atat am avut marea surprindere rasfoind meniul de restaurant sa constat ca preturile sunt foarte accesibile, gen Crinul Alb poate chiar mai bune... Au si o tersasa incantatoare ! Felicitari!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii