»

IL GAMBERO ROSSO

Locatie: Stefan cel Mare-Floreasca, Bucuresti - Str. Aviator Stefan Protopopescu, nr. 64

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti: • 7 impresii despre restaurantul IL GAMBERO ROSSO
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  claudia valentina , 08 Septembrie 2011

  Am fost la sfarsitul lunii iulie la gambero, am fost foarte fericita de mancare fructele de mare foarte proaspate, si de pastele facute in casa, preturi sunt un putin mai scump dar calitate este in farfurie, marcello este o persona foarte amabil, nu sunt de acord nimic cu ultimele comentarii, merita sa revenim.

 • Fara foto
  Leila , 17 August 2011

  Pacat de locatie.Patronul este un sarlatan,care umfla magareste nota pentru ceea ce ofera. Mancarea nu are nimic special,dureaza enorm pana o pregateste ( nu are personal destul).Iar la sfarsit ai surpriza sa iti umfle nota cu dublul preturilor din menu.

 • Fara foto
  Theodora , 03 Octombrie 2009

  Da mancare veche, ca sa nu zic stricata, nu au mai nimic din ce scrie in meniu, astepti mult mananci putin si posibil stricat si plate sti exagerat de mult pentru serviciile primite. Deci bataie de joc la adresa noastra a clientilor.

 • Fara foto
  Roxana V. , 16 Ianuarie 2009

  Restaurantul este foarte dragut ca design (eu as spune ca era primitor si cald ca in casa unor prieteni buni), in special pentru terasa de vara. Eu mi-am sarbatorit ziua de nastere (la sfarsit de primavara) la ei si a fost incredibil de frumos: de la atmosfera pana la mancare si calitatea serviciului. Insa in toamna am mai fost la o zi de nastere acolo si patronul (implicit bucatarul) anterior se shimbase...si parca a fost ceva diferenta; mancarea nu era de lasat pe masa, nicidecum, doar ca nu avea la fel de mult de farmec sau, mai bine zis, asa multa aroma...Dar trebuie sa accentuez totusi ca era prima zi cand se deschisese restaurantul dupa vacanta si prima zi a noului bucatar/proprietar. Pentru ca e important si cati bani lasam pentru nota de plata, e adevarat ce spunea cineva mai jos ca sunt peste medie, dar pentru mine a meritat. Din pacate din toamna nu am mai fost, dar o voi face cu siguranta in speranta ca voi regasi atmosfera si aroma zilelor de sfarsit de primavara.

 • Fara foto
  anonim , 03 Ianuarie 2009

  Fructe de mare proaspete si gatite delicios. Asta imi place la nebunie acolo.

 • Fara foto
  Alina Adumitroaei , 04 Iulie 2008

  Renumit prin delicatesele pastelor si sosurilor pregatite in bucataria italiana

 • Fara foto
  Roxana (Chef de cuisine) , 12 Iunie 2008

  Preturile sunt putin mai mari decat media de la restaurantele italienesti, dar mancarea este foarte foarte buna.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol