autor:

»

Il Milanese

Cluj - str. Avram Iancu, nr.85, Floresti

Alte restaurante din zona

Rastaurantul este situat in afara orasului, in localitatea imediat urmatoare, Floresti si este un local cu specific italian. Am remarcat inca de la prima vizita amabilitatea personalului, insa cel mai important s-a dovedit a fi modul de preparare a pastelor si pizza. Sunt foarte gustoase, au ingrediente de cea mai buna calitate si raportul blat/topping sau paste/sos este echilibrat. Mergem frecvent si ne place enorm. Este un loc unde poti iesi cu prietenii, fara sa risti sa gresesti.
 • 4 impresii despre restaurantul Il Milanese • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Felinio Priscus , 10 Septembrie 2014

  Cel mai bun restaurant de acest tip din zone

 • anca , 07 Februarie 2011

  Un local deosebit. Mancarea este foarte buna si este gatita in conditii sigure. Personalul este foarte dragut si amabil. De cate ori am ocazia de a merge la un restaurant bun aleg Milaneze.

 • Traian , 01 August 2010

  Am fost o singura data, acum 9 ani. Pizza a fost buna, zburau mustele intr-o veselie si o degustau cu mare placere! De atunci nu am mai avut curiozitatea si placerea sa ma mai duc. Sper sa se fi schimbat ceva in bine.

 • corina , 15 Iunie 2010

  Ca la mama acasa... In italia! spre deosebire de orice restaurant care de obicei isi pierde calitatea pe parcurs, Il milaneze isi pastreaza mancarurile cum le-am cunoscut de la inceput, nu o sa ai surprize neplacute cand vei iesi la o seara intre prieteni dragi! Jos palaria!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International