»

La Bibicii

Locatie: Piata Presei Libere, Bucuresti - P-ta 16 Februarie ( Str.Munteniei ) - Cartier Bucurestii Noi Sector 1

Alte restaurante din zona

"La Bibicii" este unul din restaurantele celebre din Bucuresti. Celebru pentru ca aici gasesti intotdeauna mancare foarte buna, o atmosfera placuta si o servire impecabila. Insa daca vei intreba pe oricine de ce este unic restaurantul nostru, vei afla ca aici bucataria e deschisa si primitoare. Deci daca vrei o ciorba sau o mancare calda la 8 dimineata, in mod sigur nu o gasesti in alta parte. Iar daca o vrei in timpul zilei, nu gasesti alta mai buna .

Gusturile se discuta, desigur, dar sa zicem ca dupa ce am studiat zeci de restaurante din toata Europa si sute de retete, am ales si reinterpretat in stilul care ne reprezinta. In restaurantul nostru vei gasi atat mancarurile dragi, romanesti, cat si preparatele sofisticate internationale. Sincer, le preferam pe cele romanesti si pentru ca ne cunoastem clientii, am ales sa facem oferte cu adevarat speciale din stilul autohton .

Daca ti-e pofta de o mancare sanatoasa sau vrei sa iesi cu prietenii in oras, "La Bibicii" vei gasi tot ce iti trebuie. Iar daca ti-e foame si vrei aceeasi mancare gustoasa si sanatoasa la tine acasa sau la birou nu ezita sa comanzi ce iti doresti si noi ajungem imediat cu mancarea la tine - calda si proaspata .
  • 0 impresii despre restaurantul La Bibicii  • Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii