autor:

LADOILEI

»

La Doi Lei

Locatie: Iancului-Mihai Bravu, Bucuresti - Delea Noua Nr.32

Alte restaurante din zona

Situat pe Str. Delea Noua nr.32, Restaurantul cu Specific Romanesc “La 2 Lei” are o capacitate de 140 de locuri si un decor placut, amenajat in stil rustic romanesc .
Aici puteti gusta numeroasele si delicioasele preparate romanesti iar de luni pana vineri intre orele 12-16, va oferim bufet suedez cu numai 17.9 lei (mananci cat vrei).
Rusticul “La 2 Lei” va pune la dispozitie internet wireless wi-fi , TV, catering pentru evenimente si livrari la domiciliu (min 50 lei).
Program de noapte cu lautari, live! Muzica de petrecere cu trupa Kempes Band, de marti pana duminica incepand cu ora 21.00.
Organizam evenimente: nunti, botezuri, mese festive.
Va asteptam de la primele ore ale diminetii 10:00 si va stam la dispozitie pana la ultimul client.
La noi voia buna este la ea acasa!!!
 • 3 impresii despre restaurantul La Doi Lei
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Elena , 11 Aprilie 2011

  Singurul restaurant din Bucuresti care la ora 01.00 sambata, nu numai ca era deschis dar atmosfera era incendiara. Am cautat o seara intreaga un restaurant cu specific romanesc unde sa cante o formatie dar...Nicoresti, Casa Gorjeana, Vatra, Romanasul (care numai exista) erau inchise. La 2 Lei era full. Si ne-am super distrat pana la 6 dim. RECOMAND!!!!

 • Fara foto
  anonim , 29 Decembrie 2010

  nu imi place servirea lor la mancare.e servita cu bataie de joc in sensu ca nu au nici bucatarul care sa stie sa geteasca.naspa.

 • Fara foto
  vlad , 14 Iulie 2010

  Am fost placut impresionat in special de gustul mancarii, atmosfera creata de orchestra a fost la inaltime. Preturi ok. Recomand pentru o iesire la lautari. Le lipseste terasa, dar au in schimb AC.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol