»

LA PAPI

Locatie: Victoriei, Bucuresti - Str. Popa Tatu, nr. 4

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti: • 10 impresii despre restaurantul LA PAPI
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  andrei , 18 Decembrie 2009

  Domnule Papadopol supravegheati-va mai atent ospatarii ca de cand nu mai este domnisoara blonda acolo, au inceput sa se completeze notele de plata din gura.

 • Fara foto
  denisa , 17 Decembrie 2009

  Draga Ramona, sunt client acolo de 4 ani si crede-ma ca nu ai dreptate. V-ati gandit ca peste tot sunt probleme cu salariile si ar trebui sa va intelegeti seful? Iar despre sefa de sala s-a descurcat mereu foarte bine si s-a purtat foarte frumos cu clientii spre deosebire de ospatari. Acum cred ca este in concediu ca nu am mai vazut-o. Pacat!

 • Fara foto
  ramona````` , 14 Octombrie 2009

  Sunt o fosta angajata la acest restaurant, ce sa zic, totul a mers ca la carte pana menegera a stricat totul. angajatii si clientii erau foarte multumiti pana a inceput sa micsoreze portiile, sa nu mai dea salariile si multe altele. Pacat ca s-a ajuns aici, dupa parerea mea, patronul ar trebui sa ia masuri in privinta asta, era o afacere foarte buna. Pacat!

 • Fara foto
  Lavinia Ghica (Chef de cuisine) , 27 Martie 2009

  Mancarea e buna, atmosfera ok, dar parca pe vremuri (acum 2 ani) portiile erau mai mari.

 • Fara foto
  Roxana (Chef de cuisine) , 14 Iunie 2008

  Este potrivit ca atmosfera pentru orice gen de intalnire, si de afaceri si romantica si intre prieteni si la pranz cu colegii de serviciu.

 • Fara foto
  , 28 Ianuarie 2008

  Sambata seara, 26.01.2008, iesire in oras cu prietenii in acest jenant restaurant.. Masa mare, fun, dar parca nu era totul OK atata timp cat chelnerul statea ca un ghimpe langa noi, privandu-ne de orice fel de intimitate. Dupa un timp, atmosfera fiind degajata, chelnerul isi permite chiar niste glumite de genul "v-am adus niste cola fara alcool" etc etc. Bun, punctul culminant consta in faptul ca, atunci cand incepem sa strangem banii ptr nota de plata, o prietena uita sa puna banii ptr ceva comandat si ii dam banii chelnerasului cu un bacsis mai mic de 10% din neatentie- adica a fost o nota de 2 mil si ceva, si a avut un bacsis de o suta si ceva de mii.. Chelnerul ia nota, pleaca, intre timp tipa isi da seama ca nu a platit ceva, chelnerasul revine, furios, arunca banii pe masa strofocat, spunandu-ne ca BACSISUL ESTE DE 10% si el TREBUIE SA IMPARTA ACESTI BANI CU BUCATARIA, IAR BANII PE CARE NOI I-AM DAT SUNT INSUFICIENTI, iar el TREBUIE SA PUNA DIN BUZUNARUL PROPRIU DIFERENTA PENTRU CEI DE LA BUCATARIE! Inutil a spune ceva la aceasta atitudine. Prietenii mei, fiind in general mult prea calmi si draguti s-au inghesuit sa arunce cu bani in chelner, insa eu nu m-am putut abtine sa comentez. Si comentez, comentez, ii cer sa vorbesc cu un superior, la care replica a fost ca nu este nimeni (Era cumva restaurantul chelenerasului?). Urmeaza glumite in care el incearca sa se faca "placut" promitandu-ne ca urmatoarea masa va fii platita de el !?! si atmosfera devine din ce in ce mai apasatoare pentru mine, din ce in ce mai degajata pentru prietenii mei.

 • Fara foto
  Cristian Itu , 27 Ianuarie 2008

  Tocmai am organizat taierea motului pentru bebelusul nostru. Ireprosabil. Preparate bine gatite (incercati somon la gratar, si platou romanesc), foarte fair cu nota de plata, nici un leu in plus fata de ce am discutat, servire prompta. Recomand cu incredere - mentionez ca habar n-am cine e Alexandru Papadopol, comentez doar de restaurant. Cristian

 • Fara foto
  Carmen , 20 Ianuarie 2008

  O deosebita servire, m-am simtit bine, o atmosfera incatatoare si preparatele gustoase (am servit cina).

 • Fara foto
  SACEANU FLORICA , 21 Iunie 2007

  UN RESTAURANT CU O ATMOSFERA FOARTE PRIMITOARE, SERVICII IREPROSABILE SI NISTE PREPARATE DELICIOASE CU PERTURI FOARTE MICI IN COMPARATIE CU CALITATEA SI GUSTUL.

 • Fara foto
  Stoica Adriana , 31 Octombrie 2006

  Intr-o atmosfera placuta, servire ireprosabila, acolo poti manca o salata de pui foarte buna.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol