autor:

Fara foto

»

Leo Restaurant

Targu Mures - Târgu Mureş, P-ţa Trandafirilor Nr. 43

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

"LEO" este singurul restaurant unde se organizează periodic expoziţii de artă culinară cu diverse tematici: produse de post, dulciuri de bucătărie, pizza, produse vegetariene, şi altele.
 • 8 impresii despre restaurantul Leo Restaurant
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Andreea , 17 Octombrie 2011

  Naspa. Am stat o ora dupa niste clatite, si cand au venit erau altele decat cele comandate de noi. Am zis ca nu pare sa fie comanda potrivita la care ospatarul s-a oferit s-o inlocuiasca, daca mai asteptam o ora... Preturile sunt OK pentru un restaurant din Centru, dar la servire sunt varza, iar locul in care se fumeaza nu este despartit de nefumatori, rezultatul fiind un amestec de miros de mancare si fum. Pe terasa e mai bine, dar nu as recomanda acest loc in niciun caz.

 • Adriana K.D.
  Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 27 Octombrie 2010

  E un restaurant frumos,servicile lasa de dorit dar calitatea preparatelor de de nota 10.

 • Fara foto
  mira (Chef de cuisine) , 20 Iunie 2010

  Este vara, asadar am stat afara. Servirea buna, sucurile de portocale si lime cu gheata excelente, portiile generoase si preturile normale. Si un somloi sa te lingi pe degete.

 • Niko Stan
  Niko Stan (Chef de cuisine) , 24 Martie 2009

  Un restaurant super,cu preturi foarte bune,atmosfera placuta ,mancare excelenta si servire buna.

 • Fara foto
  irina (Maestru bucatar) , 11 Martie 2009

  Un restaurant simplu, dar prietenos! Mi-a placut servirea... iar daca treceti vara pe acolo incercati neaparat limonada... e foarte gustoasa!

 • Fara foto
  iuliana tarnoveanu , 01 Iulie 2008

  Restaurantul "LEO" a fost conceput ca o provocare. Situat în centrul Tg.Mureşului, oraş cu o tradiţie puternică în alimentaţie publică, în fosta locaţie a unui magazin de mezeluri, perete în perete cu cel mai vechi restaurant, emblematic al oraşului, fostul "Mureşul" - actualmente "UNICREDIT BANK", s-a vrut de la început altceva. S-a vrut şi s-a reuşit să devină un restaurant popular, cald, prietenos, pentru oameni grăbiţi, aşa cum sunt aceste timpuri, pentru tinerii care doresc să se simtă bine într-o atmosferă nescrobită şi fără papion. Dar toţi apreciază curăţenia, preparatele de bucătărie excelente şi felul simplu şi direct al ospătarilor.

 • Fara foto
  darius , 26 Iunie 2008

  un restaurant impecabil de cald cu temperaturi mai mai mari ca afara prbabil canicular in rest ca orice bomba care se presupune ca se respecta,pot face mai mult au spatiu suficient,ospatarii de nota 10

 • Fara foto
  Roxana (Chef de cuisine) , 19 Iunie 2008

  Un restaurant popular, cald, prietenos, pentru oameni grăbiţi, aşa cum sunt aceste timpuri, într-o atmosferă nescrobită şi fără papion. Preparatele de bucătărie sunt excelente.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol