autor:

Fara foto

»

Leonardo da Vinci

Timisoara - Timisoara, Strada Stefan cel Mare nr. 4, zona Traian, Timisoara

Alte restaurante din zona

Mai mult decât un restaurant, Leonardo Da Vinci este mai degrabă o altă epocă, măreaţă şi exuberantă, reprodusă în Timişoara din pasiunea unui om pentru geniul lui Da Vinci. După exemplul pictorului, aici se tinde către excelenţă în absolut orice: mâncarea este delicioasă, preparată numai din produse de calitate iar personalul este ales cu grijă. În compania lui prietenoasă, fiecare oaspete se va simţi special de la venire până la plecare.

Mai mult decât orice, ambianţă creată oferă o experienţă culinară artistică şi inovativă unică. Sunteţi invitaţi să admiraţi lucrările lui Da Vinci, invenţiile sale cele mai vestite şi chiar o reproducere după piaţa din sătucul Vinci, unde se află casa pictorului.

Restaurantul este organizat pe două nivele, de aceea se pot susţine evenimente festive, recepţii sau petreceri private , fără a fi obligaţi să rezervaţi întreg localul. Vă promitem o atmosferă relaxantă, cu muzică magică, cele mai bune vinuri, cognac şi specialităţi ce vor satisface şi cel mai desăvârşit gurmand.

Sună impresionant? Chiar este! Serviţi o cină în acest ambient medieval, renascentist, misterios şi minunat al bătrânului Leonardo şi vă veţi convinge.
 • 7 impresii despre restaurantul Leonardo da Vinci
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Ovidiu Neghina , 05 Noiembrie 2013

  Recomand meniul zilei si oferta de seara si sambata, aranjat frumos, gustos, muuuuult!!! Pacat ca au inchis duminica.

 • Fara foto
  Radu , 09 August 2013

  Foarte frumos si mancarea este buna

 • Fara foto
  Cristina , 24 Octombrie 2012

  Am fost si eu de 2- 3 ori la acest restaurant si nu mi-a placut servirea,, in schimb mancarea a fost mai mult decat buna.

 • Fara foto
  Mihnea Adrian , 02 Februarie 2011

  Este un restaurant primitor dupa parerea mea cu mancare foarte buna.Seara este cel mai placut sa mergi deoarece servirea se face intr un mod spectaculos cu un aspect demn de acest restaurant.Preferatii mei sun papanasii (imi plac decorurile din zahar ars deoarece imi aduc aminte de copilarie)

 • Fara foto
  victoria , 03 Decembrie 2010

  recoman restaurantul pt doritorii de a organiza petreceri de maxim 60 peroane. mancarea e mai buna decat la mama acasa, este servita de un personal politicos si priceput. incercati meniul zilei, diversificat si consistent. Preturile sunt accesibile pt orcine, iar atmosfera este rafinata si de mult bun gust

 • Fara foto
  remus , 01 Octombrie 2010

  am servit masa la acest restaurant si il declar sincer unul dintre cele mai bune din oras!mancarea..ff buna.servirea prietenoasa si de calitate,ambianta unica,muzica buna,atmosfera calda,preturi mai mult decat rezonabile!!!sincer merita mers macar odata!!!remus

 • Fara foto
  Marius Anton , 09 Februarie 2010

  Am servit ieri doua capuccino cu spuma de lapte si au fost delicioase.Cafeaua de buna calitate , spuma densa , servirea excelenta, de ambientul din crama ..doar cuvinte de lauda. Marius

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  International
 • Adresa:
  Timisoara, Strada Stefan cel Mare nr. 4, zona Traian, Timisoara
 • Oras:
  Timisoara
 • Telefon:
  0733077211
87 din
Timisoara
Adauga reteta
Adauga articol