»

Leonesse - Restaurant Medieval

Oradea - Strada Vasile Alecsantri, Nr.1

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Portii uriase, ambianta medievala autentica si o servire ireprosabila. Bucatarul este adus de la Budapesta si este specializat in preparate cu specific medieval. Fripturi, gratare, ciolane, ciorbe, pesti si vanat, toate in centrul orasului Oradea.
Merita incercat.
 • 6 impresii despre restaurantul Leonesse - Restaurant Medieval • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • aandradaa
  aandradaa (Chef de cuisine) , 09 Decembrie 2010

  La Leonesse am tinut botezul fetitei, in urma cu 4 luni, a fost superb!! Mncarea excelenta, servirea ireprosabila, muzica perfecta iar restaurantul este absolut superb amenajat... am fost foarte multumiti atat noi cat si cei 60 de invitati pe care i-am avut. Ma intorc mereu cu deosebita placere in acest local.

 • Costa , 02 Martie 2009

  Vis! In primul rand ambientul.unicat in Romania. Personalul foarte amabil si foarte bine pregatit,atentie la toate detaliile.Foarte amabili chiar si in apropierea orei de inchidere cand mai ai chef sa mai comanzi cate ceva... Preparatele...imi ploua in gura numai cand ma gandesc.Pacat ca nu este in Constanta acest restaurant. Calitatea are un pret.Echitabil.

 • Sidy
  Sidy (Chef de cuisine) , 31 Ianuarie 2009

  Cei doi cavaleri postaţi la intrarea în restaurant nu fac altceva decât să învie şi să întreţină atmosfera demnă de epoca regelui Arthur şi a ocupanţilor mesei rotunde... Pentru a aluneca mai bine, oferta restaurantului cuprinde şi vinuri alese, numai bune pentru a pune la (grea) încercare papilele gustative ale consumatorilor... Dupa un pahar de vin, vine si randul desertului...surpriza. Surpriza consta in.......BROWNIE. Am scris cu litere mari pentru ca la Leonesse am descoperit o prajitura brownie facuta dupa reteta originala, servita cu inghetata de vanilie si frisca - denumita brownie a la mode. Despre brownie nu vreau sa va povestesc, prefer sa va invit sa o admirati si dupa o scurta cugetare sa o savurati la Restaurantul Leonesse.

 • Ioana B , 06 Ianuarie 2009

  Localul arata bine dar atat...Portiile nu sunt nici pe departe atat de uriase cel putin legat de platourile pentru mai multe persoane.Sunt o dezamagire fata de cele de la Hanul Pescarilor noroc cu aperitivul din partea casei!Preturile sunt foarte mari

 • ioana , 02 Decembrie 2008

  Decoruri de epoca intr-adevar medievala, o atmosfera care te face sa uiti de toate problemele si grijile si doar sa te hotarasti ce sa alegi din meniul diversificat. Personalul este amabil si iti sta prmanent la dispozitie. Iar daca doriti sa va simtiti ca si regele Arthur si ai lui cavaleri ai mesei rotunde, mergeti de va desfatati! Va recomand cu multa caldura si... pofta, acest restaurant.

 • dora , 01 Decembrie 2008

  Va recomand calduros sa mergeti, e delicioasa mancarea si au un meniu diversificat pe gusturile tuturor. E unul dintre cele mai bune din oras.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii