autor:

»

Lostrita

Baia Mare - Complex Lostrita, str. Blidari, nr. 13 B, loc. Baia Mare

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurantul este prevazut cu doua sali, parter si etaj, cu o capacitate de 80 de locuri. Restaurantul dispune si de un salon amenajat in stil vanatoresc.

Preparat dupa retete proprii, pastravul este specialitatea casei si este servit alaturi de alte preperate specifice zonei in restaurantul complexului dispus in 2 sali de mese si un salon amenajat in stil vanatoresc, oferind impreuna 85 de locuri de cazare.

Vara, terasa amenajata deasupra unuia dintre bazine, permite servirea mesei in aer liber si vizionarea in acelasi timp a spectacolului oferit de pastravi. Acsasta terasa dispune de 80 de locuri impreuna cu 2 foisoare si 2 mese amenajate in jurul unei fantani.
 • 4 impresii despre restaurantul Lostrita • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • adina , 09 Mai 2010

  Este un loc minunat. Am avut o vacanta de vis impreuna cu sotul meu. Mancarea e foarte buna iar cazarea fara probleme. Perfct!

 • Big Mariana , 13 Ianuarie 2010

  Ma numesc Mariana si pe 22 august 2009 am avut nunta si botez la Lostrita am fost foarte multumiti din toate punctele de vedere de meniul propus si de ospatari. Calitate exceptionala a preparatelor pretul acceptabil in raport cu ofertele din alte parti .Tin sa va spun ca nu eram cunostinte dinaintea evenimentului si cind am achitat totul ni s a facut camera inchiriata pt bebe cadou din partea casei .Frumos din partea lor si chiar ni s a pus la pachet tot ce a ramas neservit deci nu pot sa spun decit ca sint foarte de treaba Le mai multumesc inca o data pe aceasta cale si ii urez doamnei Sanda care in acea vreme era insarcinata mult noroc si sanatate pt bebe .Deci cei care vor sa fie intro atmosfera placuta si sa fie serviti bine pot sa mearga linisti la un pastrav proaspat sau la o ciorbita buna Le urez doar pofta buna

 • Crystyna
  Crystyna (Chef de cuisine) , 02 Iunie 2009

  Eu nu am mancat la acel Restaurant, pt. ca e foarte scump meniul, insa care isi permit e pot incerca in fiecare zi. Zona e atat de frumoasa si e un aer curat, ca nu-ti vine sa mai mergi de acolo. Pestii din bazinele de acolo is tare primitori... :)) E super acolo. Am facut multe poze...

 • gabi , 10 Ianuarie 2009

  Mizerie, mancare rea, ospatari hoti, camere fara cabina dus, gazde neprimitoare. Zona frumoasa.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  International, Romanesc
 • Adresa:
  Complex Lostrita, str. Blidari, nr. 13 B, loc. Baia Mare
 • Oras:
  Baia Mare
 • Telefon:
  0744 471692
28 din
Baia Mare

CASA RUSU

2 comentarii

Specific International

Budapesta

3 comentarii

Specific International