autor:

Fara foto

»

Marele zid

Iasi - Str. Armeana, Nr. 11

Alte restaurante din zona

A alege Marele Zid inseamana a alege savoarea, fascinatia si eleganta, inseamana a descoperi vitalitatea stilului de viata chinezesc: bucatarie selecta, decor si stil unic, bar, toate intr-o atmosfera relaxanta.
Marele Zid este un restaurant ce ofera placerile unui rafinament culinar ce imbina traditia cu gratia si eleganta, special create pentru clientii ce cauta servicii de cea mai buna calitate.
 • 2 impresii despre restaurantul Marele zid
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Petronela Aschim , 09 Iunie 2014

  Am fost la Restaurant Marele Zid de pe Sfantul Lazar si nu pot spune decat ca este ingrozitor! Pe langa ca e scump, mancarea nu e stralucita. Farfuriile sunt mici, ospatarul isi baga degetele in mancare. Era o domnisoara ospatarita care servea si era super amabila si draguta si servea foarte profesional; dar se pare ca si-a dat seama si ea in ce loc de munca infect lucreaza si a plecat din restaurant. Per total nu recomand nimanui sa se duca acolo.

 • Fara foto
  Leo , 11 August 2010

  Deci o mare bataie de joc. Am facut o comanda. Mi s-a spus ca ajunge in 35 minute, maxim 55. Am sunat cand intarziase 15 minute, mi s-a spus ca comanda e pe drum. Au venit dupa 1 ora si 50 de minute. Am cerut un discount de 50% mi s-a oferit, dar surpriza cand am desfacut, nu era ce comandasem eu: 1.orez cantonez 2.orez cu legume 3. cuib de cartofi cu carne picanta 4. pui shanghai. Mi s-a adus 1.pui shanghai 2.orez cu legume 3.orez chinezesc :| 4. cartofi prajiti :| Sub nici o forma sa nu comandati sau sa nu faceti greseala sa comandati de la acesti nenorociti.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

102 din
Iasi

Villa Pizza

11 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol