»

MICA ELVETIE

Locatie: Dacia, Bucuresti - Str. I.L. Caragiale, nr. 36, sector 2

Alte restaurante din zona



  • 7 impresii despre restaurantul MICA ELVETIE
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 16 Aprilie 2009

    Am avut o experienta placuta mincind muschi de vita pe piatra cu garnitura de cartofi la cuptor. Din cite am inteles este o mincare specifica, neaparat de incercat!

  • Fara foto
    andrei , 05 Ianuarie 2009

    Acum s-au extins si pe Sandu Aldea ,am fost eu zilele trecute ,era superb decorat de Sarbatori ,plin de clienti si am mancat nemaipomenit ,nu mai fiti carcotasi la pret ,daca nu va place mancati la colt mici

  • Fara foto
    Adina Calugar , 12 Septembrie 2008

    Restaurant foarte rafinat, atmosfera ireprosabila, un loc unde nu ai cum sa nu te simti bine.

  • Fara foto
    Florina Radu , 03 Noiembrie 2007

    Restaurantul arata bine, dar n-are nimic din Elevtia. Fondue au vacherin, pentru care Elvetia este binecunoscuta - este de cea mai prosta calitate, probabil din cel instant pe care il gasesti in orice market elvetian, de rusti - mancare traditionala - nici gand. Preturile, la nivel supraelvetian, probabil ca numai la Schilhtorn (Piz Gloria) la 3000metri mai platesti preturile alea in Elvetia.

  • Fara foto
    Oana , 31 Octombrie 2007

    Eu am fost anul trecut la petrecerea de Craciun a firmei. Era decorat fabulos, te simteai ca intr-un basm ! Am mancat traditionalul beaf steak pe piatra incinsa, care merita toti banii ! In schimb m-au dezamagit ca nu aveau fondue...am luat pana la urma fondue aux chocolat..dar nu m-a impresionat. Serviciul e de nota 10...cat despre preturi...probabil ca m-as fi gandit de doua ori inainte sa ma duc daca ar fi fost sa platesc din buzunarul meu...merita incercat oricum !

  • Fara foto
    Gigi , 28 Ianuarie 2007

    Am fost de nenumarate ori la Mica Elvetie, cu diferite ocazii, afaceri sau privat.
    Am ramas neplacut surprins ultima data, cand am vazut cat de mult au crescut preturile, a ajuns o bucata de carne de vita 80-90 lei.

  • Fara foto
    George BASA , 30 Octombrie 2006

    Restaurantul are un design rafinat, asemeni meniului.Respiră prin toti porii "ELVETIA". Spun asta pentru ca am vizitat-o si mi-a placut teribil.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta