autor:

Sidy

»

Noblesse

Baile Felix - Baile Felix nr 124

Alte restaurante din zona

Pensiunea dispune de un restaurant modern cu 150 - 200 de loc in sala si 30 pe terasa. Servirea se face de catre personal specializat in turism. In meniul restaurantului se pot gasi atat mancaruri traditionale cat si cele recunoscute in plan national si international.
Sala restaurantului poate fi inchiriata pentru mese festive, nunti, botezuri, simpozioane, conferinte, etc.

Restaurantul este deschis atat pentru turistii cazati la pensiune cat si pentru cei dinafara.

Pentru tinerii proaspat casatoriti care doresc un sejur de min 7 zile pensiunea face o reducere de 10% din pretul total de cazare.
 • 3 impresii despre restaurantul Noblesse • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Marian Valentina (Chef de cuisine) , 12 Iunie 2009

  Am facut botezul fiului meu in 28 decembrie 2008, la aceasta pensiune. Totul a iesit perfect: mancare, care este foarte buna, servire, gazduire, muzica. Totul a fost ideal. Am ramas cu o amintire de neuitat.

 • nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 16 Aprilie 2009

  Restaurantul este destul de mare pentru o pensiune, iar personalul este destul de dragut, mancare buna dar cu foarte putine optiuni.

 • mirabella_m (Chef de cuisine) , 26 Martie 2009

  Am stat un weekend la aceasta pensiune, vara trecuta. Am mincat doar micul dejun acolo, deci despre asta pot povesti. Pentru un weekend e OK, caci la micul dejun au doar 3-4 variante de meniu fix (cereale cu lapte, omleta sau brinza cu sunca), in rest banuiesc ca devine monoton. Personalul este serviabil, localul este destul de decent.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

46 din
Baile Felix