autor:

»

Olive Garden

Bacau - Str. Marasesti nr. 4 A, langa Prefectura

Alte restaurante din zona

Restaurantul cu specific mediteranean Olive Garden a fost creat pentru a satisface preferintele culinare ale celor mai exigenti gurmanzi. Bucataria noastra este o combinatie intre bucatele traditionale romanesti si delicatesele exotice mediteranene si internationale.
  • 2 impresii despre restaurantul Olive Garden  • Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • anna , 23 Octombrie 2009

    A fost singurul restaurant care l-am gasit deschis si dotat cu meniuri intr-o duminica dupa-amiaza. Pare destul de elegant si meniurile exotice sunt interesante si tentante. Pacat ca nu pot spune acelasi lucru de preturi!

  • dexter , 31 Ianuarie 2009

    Mda ce sa spun sunt bacauanca get beget.Am fost odata cu un prieten acolo si cand sa comandam un desert nu aveau nimic de pe meniu ,am cerut specialitatea bucatarului dar chelnerita habar nu avea care e aia? ne-am distrat si am cerut ce aveau pana la urma dar chiar asa...? Aaa ,smecherii sau bisnitarii sau tiganii care iau masa acolo iti scuipa in farfurie atunci cand trec chelnerii cu mancarea pe langa ei.O spun fiindca am vazut asta!!!daca esti imbracata elegant si li se pare ca ai ,,fite,, de asta ai parte. BACAU nu am ce spune...

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

47 din
Bacau

CURTEA VECHE

8 comentarii

Specific International