autor:

Fara foto

»

ON PLONGE

Constanta - Port Tomis

Alte restaurante din zona

RESTAURANTUL ESTE SPECIFIC PESCARESC,MANCAREA ESTE MINUNATA




  • 26 impresii despre restaurantul ON PLONGE
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    Gelu Popescu , 14 Iulie 2015

    Groaznic, nu mai este nici pe departe ceea ce era odata... Un fel de fast food de categoria a III-a. Rondelele de calamar pane nu au calamar ca atare, ci o mixtura de calamar tocat cu faina, cartofii prajiti sunt congelati, etc...

  • Fara foto
    elena , 29 Aprilie 2015

    Am comandat dorada la gratar cu mamaliga, mi s-a adus dorada cruda la interior cu cartofi natur. Uleiul de pe masa era ranced. Am facut intoxicatie alimentara (de la peste). Nu mancati in acest restaurant. Servirea foarte proasta. Vecinii nostri de masa au dat salatele cu ton innapoi (salata veche)

  • Fara foto
    ivan mirela , 03 Mai 2012

    Restaurantul este minunat si se mananca ffff bine. Am mancat de multe ori,in trecere fiind. Miercuri chiar plec la un simpozion la Constanta si inainte de cazare o sa ma opresc acolo, pt o portie de scoici in sos picant...Credeti-ma ca nu aveti motive de suparare...nu ii cunosc, dar am fost f multumita de servicii si mancare la etaj. Dr Mirela Ivan DSPMB Bucuresti

  • Fara foto
    un client nemultumit , 19 Februarie 2012

    am mancat in ianuarie si imi tremura furculita in mana,cred ca sunt sub 10 grade inauntru,fac economie la caldura,zgarciti patroni.am luat salariul,am cheltuit jumate,si tot nemancat am plecat.

  • Fara foto
    maryy , 11 Februarie 2012

    restaurantu e foarte tare la fel si preparatele din peste si nu numai ..personalu e foarte ok..la fel sefa buc doamna olimpia

  • Fara foto
    un turist , 23 Iulie 2011

    am ajuns la acest restaurant din intimplare, fara sa ne informam inainte partea buna - amplasarea pe malul apei; partea proasta - terasa de afara nu este luminata - sa maninci peste pe intuneric este destul de deficil (o experienta periculoasa chiar); in ciuda insistentelor noastre sa ne propuna o solutie (aducerea unei lampi sau luminari decorative pe masa - ni s-a ridicat din umeri si ni s-a spus ca asta este...) servirea este facuta cu un personal slab pregatit (nu cunosc produsele pe care le servesc ) preparatele de peste au fost acceptabile, chiar daca unele pareau "reincalzite"; am facut greseala sa comandam ceafa de porc - ni s-au servit 3 bucati de carne de porc, pline de zgirciuri (noroc ca era intuneric si nu vedeam ce mincam...), care nu indeplineau calitatile produsului comandat. cam asta; bineinteles ca este un restaurant pe care il vom evita de acum inainte; pacat ca, in calitate de turisti pe litoral, trebuie sa ne "pacalim" in felul acesta.

  • Fara foto
    damy , 27 Aprilie 2011

    Este un restaurant foarte bun. Vi-l recomand la toti, si toate acele barfe despre scuipat in mancare si fructe de mare reincalzite sunt niste zvonuri de nimic!

  • Fara foto
    anonim , 02 Februarie 2011

    ON plonge este un restaurant de buna calitate si va asteptam si la vara

  • Fara foto
    anonim , 02 Februarie 2011

    ON plonge este un restaurant de buna calitate si va asteptam si la vara

  • Fara foto
    carmen , 18 Octombrie 2010

    pentru carne este oribil.am comandat doua feluri,unul cu carne de vita si altul cu carne de porc si au fost oribile,dar .......scumpe.pentru peste,accpetabil.

  • Fara foto
    un client , 23 Septembrie 2010

    Prin prisma experientelor mele anterioare, calitatea serviciilor si a preparatelor este indoielnica. Intamplator am mai ajuns pe acolo, dar m-am limitat la o sticla de apa plata sau minerala, pe care am baut-o direct din sticla, fara pahar. Semneaza, un client care apreciaza o ambianta placuta, o servire frumoasa, o masa curata, o fata de masa nepatata si fara frimituri de paine pe ea, pahare curate si, bineinteles, preparate calde si proaspete! Nu doresc prin aceasta postare sa indepartez clientii ...dar ... poate ca cineva in masura.. va sti sa tina cont de ele!

  • Fara foto
    Andreea , 03 Iulie 2010

    Mananc cu placere la On Plonge de cate ori vin in tara. Merg numai sus (unde zice cineva ca e pretul dublu). Asa o fi, n-am verificat preturile de jos. Dar imi place sus pentru ca inspira o atmosfera boema si privelistea, de ce sa nu recunoastem, e superba la apus. Serviciile nu mi s-au parut nici foarte bune, nici foarte rele. Se vede totusi lipsa de experienta a unora din fetele nou angajate, dar se straduiesc. De mancare nu m-am plans niciodata. E deranjant cateodata ca nu au toate produsele din meniu, dar daca vrei sa-ti strici seara numai ca vrei tu NEAPARAT sa bei un fresh de morcovi (dau un exemplu), mai bine stai acasa, nu te mai obosi sa iesi in oras.

  • ALINA BANICA
    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 Mai 2010

    Din cat imi dau seama nu s-a specificat ca este vorba de doua restaurante. Unul este amplasat in Portul Tomis si este cel la care mergeam cand eram studenta si era foarte bine, asta prin 1993-1994, iar celalart "Junior" care se afla amplasat la intrare in statiunea Mamaia, pe partea stanga, pe malul ghiolului. Ambele au locatii deosebite, iar vara sau in zilele insorite este o placere sa stai pe terasa. Am mancat in ambele de nenumarate ori si pot sa spun ca este OK in ceea ce priveste mancarea pescareasca. Mi s-a intamplat, insa, sa mi se aduca ca garnitura si cartofi prajiti reincalziti sau fructe de mare fara nici un gust, sau suc de rosii diluat cu apa... Ca urmare, nu am mai comandat niciodata asa ceva, dar totusi am mai mers, mai ales pe timp de vara cand rulajul este foarte mare si nu prea au timp preparatele sa ramana de la o zi la alta. Ca urmare, ramane la alegerea dumneavoastra daca mai mergeti sau nu si ce anume comandati! Eu va recomand numai mancarurile pescaresti!Si doar atat...

  • Fara foto
    roxana , 03 Mai 2010

    am observat ca nimeni nu a specificat ca la etajul superior al restaurantului on plonge mancarea are pretul DUBLU!!! nu iti iau banii pe paine, mamaliga sau mujdei, iar noaptea arata foarte dragut, dar totusi parca nu iti vine sa platesti doar pentru vedere.

  • Fara foto
    Olimpia , 12 Aprilie 2010

    Daca intradevar ai lucrat si cunosti locatia. Corect si frumos ar fi fost sa-ti dai numele si sa nu scrii sub anonim. Pt ca nu ai credibilitate ! ! ! Eu as putea sa spun contrariul la tot ceea ce ai spus tu acolo! Va Mai asteptam pe la noi

  • Fara foto
    anonim , 22 Martie 2010

    Am fost client la on plonge dar sa intamplat sa si lucrez la on plonge dar nu imi mai trebuie asa ceva, dezgustator, niste ospatarite de cea mai joasa speta din toate punctele de vedere, bucataresele la fel, cel mai prost sistem de lucru pe care l-am intalnit vreodata si cel mai ordinar personal. A, am uitat sa specific,cand eram client am avut marea surpriza sa mi se scuipe in cafea,cam asa se lucreaza aici daca iti permiti sa refuzi o comanda din diferite motive....deci aveti grija oameni buni,nu recomand la nimeni acest restaurant.

  • jsabrina
    jsabrina (Chef de cuisine) , 11 Martie 2010

    Desi nu am fost niciodata, am o prietena care merge constant si vine tot timpul extaziata de preparatele de acolo :)) Il recomand in numele ei :))

  • Fara foto
    sorin , 13 Februarie 2010

    Totul este bine si frumos in sezonul estival,mancare proaspata,bine gatita,preturi rezonabile comparativ cu alta terase din Ct,dar daca mergi iarna totul este pe dos,adica mancare veche si reincalzita,servire proasta conditii in interior modeste.

  • Fara foto
    Ionutz , 07 Februarie 2010

    Seară rece de februarie 2010 la restaurantul On Plonge. Adică rece a fost şi atmosfera, nu funcţiona centrala de încălzire şi erau cam 10 grade în restaurant, mâncarea adusă de săracele ospătare cu fular la gură se răcea pe drumul de la bucătăruie la masă, iar pentru a servi o supă, un fel de bază, garnitură, salată, însoţite de o tărie, vin şi desert scoţi cam 120 de lei de persoană. Luaţi în calcul faptul că fructele de mare, cu excepţia midiilor, sunt congelături ieftine de supermarket Dragă On Plonge ne mai vedem la vară, pe terasa când va fi cald şi bine la o simplă porţie de midii pane, singurele care merită efortul de a vă trece pragul.

  • Fara foto
    samantha , 30 Octombrie 2009

    Pentru mine, sa merg la Constanta inseamna automat sa ajung si la On Plonje. De fiecare data tot ce am comandat a fost foarte bine facut, privelistea este senzationala iar servirea ireprosabila. Faptul ca este deschis non-stop, asa cum am citit, este o dovada ca toate preparatele sunt proaspete si cautate, judecind dupa fluxul de turisti si localnici care este tot timpul.

  • Fara foto
    Diana , 24 Septembrie 2009

    Eu am fost detul de des in luna iulie 2009,terasa e frumoasa,mi-a placut, pizza rodeo este cea mai buna pizza pe care am savurat-o vre-odata ( si am mesr si la scoica,si la aldo,si la merlin,si la la pizza) , la fel salata verde cu nuca si maioneza este excelenta,face casa buna cu pieptul de pui la gratar care era ditamai portia la un scor de 8 lei. Va recomand pe timpul verii,iarna sincer nu am fost.

  • Fara foto
    xxxx , 15 Iulie 2009

    Daca ati lucra la on plonge v-ati da seama cum e, asa comentariile sunt de prisos!!

  • Alexgirl
    Alexgirl (Chef de cuisine) , 30 Mai 2009

    Nu mai este ce-a fost odata...tin minte si acum cand mergeam cu parintii si eram toti incantati si fericiti. Acum totul e pe dos.Se mai intampla

  • Fara foto
    charlize , 27 Mai 2009

    Am comandat inauntru, eram 3 persoane. E prima oara cand merg acolo( si ultima).Atmosfera de fast-food , servire sub orice critica (pahare patate, nesterse, am mers noi de n ori dupa scrumiera, oliviera, pahar, etc) preparate vechi, reincalzite( cel putin garniturile, respectiv cartofii si tochitura comandata de mine). Nu va recomand.

  • valentina ionita
    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 Aprilie 2009

    Incepand cu locul unde este amplasat si pana la faptul ca noi constantenii ne bucuram in permanenta de acest loc fiind deschis tot timpul anului,este minunat.Toate preparatele din peste,fructe de mare sunt senzationale.

  • Fara foto
    Luminita Ionescu (Bucatar) , 03 Februarie 2009

    Am "vizitat" restaurantul in data de 4 ianuarie.Am comandat un preparat din muschi de porc cu garnitura de cartofi taranesti si ciuperci la gratar.Nu dupa mult timp apare si comanda.Aspectul era clar de vechi,dar fiindu-mi cam foame,mi-am zis ca poate compenseaza gustul.Mare greseala!Gustul era prea clar de mancare veche si f. putin incalzita,cascavalul din compozitia carnii era beton,ca o guma de mestecat lipita undeva si ingalbenita de timp,carnea care-si lasase zeama in timpul gatirii,avea un gust oribil.Deci,aspect dezastrous,gust la fel.N-am putut sa-l mananc.Clar,era un preparat ramas din meniul de revelion pe care eu l-am platit de nou.In urma cu vreo doi ani,mai avusesem o experienta neplacuta cu niste fructe de mare din cauza carora mi s-a facut rau.Acum,a doua teapa.E drept ca daca restaurantul are specific pecaresc,asta trebuia sa si comand,dar asta nu-i scuza cu nimic.Never,ever,nu mai calc pe acolo!Din punct de vedere al reimprospatarii aspectului interior al zugravelii, al decoratiunilor si al curateniei,trebuiau de mult reimprospatate.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

  • Specific:
    Romanesc
  • Adresa:
    Port Tomis
  • Oras:
    Constanta
  • Telefon:
    0241-601.905
149 din
Constanta

COLONADELOR

7 comentarii

Specific International

PARC

2 comentarii

Specific Nespecificat
Adauga reteta
Adauga articol