autor:

Fara foto

»

Păstrăvăria Albota

Sibiu - loc. Arpaşu de Sus 505, Sibiu

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurantul nostru mobilat în stil rustic-modern vă oferă mâncăruri tradiţionale locale. Păstrăvii, carnea şi brânza provin din păstrăvăria Albota şi ferma noastră "Poieniţa". Aici puteţi savura gustul unic al produselor naturale. Deserturile şi spirtoasele nu lipsesc din meniu, iar pentru ca masa să fie completă vă stau la dispoziţie vinuri albe sau roşii.

De pe terasa restaurantului puteţi admira Valea Arpăşelului cu Căldarea şi Rezervaţia Naturală înconjurată în stânga de vârful Albota şi în dreapta de Vânătoarea lui Buteanu (2507 m).

Specialităţile casei

* File de păstrăv afumat cu sos de hrean
* File de păstrăv în fulgi de porumb cu sos de pătrunjel şi cartofi natur




  • 19 impresii despre restaurantul Păstrăvăria Albota
  • Fara foto



    Poza (optional)
    Recomand acest restaurant

  • Fara foto
    Meri Cretu , 14 Aprilie 2015

    FOARTE FRUMOS ,UN LOC BINECUVANTAT DE DUMNEZEU

  • Fara foto
    Calin Ioana Andreea , 07 Martie 2015

    Merita! Cu siguranță vom reveni!

  • Fara foto
    Pal Francisc , 30 Septembrie 2014

    foarte frumos

  • Fara foto
    Raluca Niculae , 17 Februarie 2014

    Superba locatia! O recomand tuturor !

  • Fara foto
    Corci Bossu , 04 Decembrie 2013

    Si eeeeeeeu ;)

  • Fara foto
    Andrei Stefan Remus , 03 Decembrie 2013

    vreaaaaauuuu !!!!!

  • Fara foto
    negoita , 17 Septembrie 2012

    nota 10, poze aici http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152090806510422.904512.802690421&type=3 mancare buna, nu ratati sucul naural de mere si luati pastrav afumat si gemuri

  • Fara foto
    Dorin , 01 August 2012

    excelent, e super relaxant. mancarea e delicioasa, preturile nu sunt foarte mari, cu exceptia cazarii. meritra sa mergeti 1-2 zile!

  • Fara foto
    ina , 20 Aprilie 2012

    Astazi am fost acolo si pot spune ca e minunat.Peisaj de vis,mancare foarte buna si la gust si la pret. Cazarea e un pic cam piperata. In rest ...10. De recomandat prietenilor.

  • Fara foto
    gelu , 20 Septembrie 2011

    cale de acces proasta,peisaj obisnuit zonei,parcare neamenajata,servire relativ buna,mancare gustoasa,ma refer la pastrav in fulgi de porumb,preturi mari,mai ales la acele produse naturale,sigur nu voi reveni.

  • Fara foto
    Mella Cristina , 17 August 2011

    cu toate ca sunt numai comentarii negative in trecut, pot spune ca acestea nu mai sunt valabile. Nu am fost cazati la Albota si nu am servit micul dejun. Preturile ni s-au parut cam ridicate si oricum aveam cazare in alta parte. Am mancat insa de cateva ori si am achizitionat produsele facute la ferma. despre servirea mesei nu pot spune decat lucruri bune, iar preparatele sunt toate bune si proaspete. Am fost incantata ca au socata dar am descoperit ca atat socata cat si limonada sunt facute din prafuri, foarte bune la gust dar nu apreciez decat produsele naturale. Pluteau ceva petale de flori dar atat limonada cat si socata aveau acelasi gust! In rest, produsele cumparate de la magazin sunt foarte bune. Mie mi s-a parut un loc plin de turisti, chiar foarte plin as zice. Se mananca foarte bine iar peisajul este superb. Merita vizitat.

  • Fara foto
    reli , 30 Iulie 2011

    Ce preturi au cei din Albota? Merita drmul? Cum este servirea?

  • Fara foto
    cyqyta , 17 Iulie 2010

    E foarte bine vopsit gardul!! In afara faptului ca mancarea este relativ buna, exceptie facand pastrama de berbecut-uscata, fada si sarata de iti sar dintii, bulzul ciobanesc- care nu are nici o legatura cu branza, papanasii -extrem de aspectosi dar nu sunt dulci, o compozitie care n-a vazut in veci branza de vaci, sa nu mai vorbim de bufetul suedez de la micul dejun unde sunt produse exact de la supermarket pe care bazaie mustele si daca ai norocul sa te scoli mai tarziu platourile sunt goale si doar la rugaminti ti se mai aduce ceva (micul dejun este inclus in cazare!!)

  • Fara foto
    danao , 26 Februarie 2010

    locatia este foarte buna, in natura cu aer curat, de bine ...cam atat! Restul: sa incepem cu atmosfera - dupa un drum anevoios si cu un bebelus de 18 luni ne doream si noi un loc pentru odihna - problemma e ca dupa ce am cerut unor cetateni voie sa ne asezam la masa dansilor si am fost acceptati a venit chelnerul si ne-a ridicat spunand ca locurile sunt rezervate, chipurile....dupa cateva minute reusim sa ne instalam. Cerem un scaun inalt de bebelusi la masa si n-i se aduce unul....plin de frimituri si murdar, va imaginati!!??? pentru un bebelus?? si mie imi era sila sa-l folosesc. In fine, mi-am tinut copilul in brate si a venit timpul sa comandam...ha ha ha...am cerut salata bulgareasca dar am primit o adunatura de legume si fructe care nici pe departe nu arata a salata bulgareasca. pestele: daca e pastrav e ok dar si aici 40 de minute asteptarea....rusine rusine rusine!!!!! data viitoare nu va mai exista. si am grija ca toti prietenii mei sa afle asta!!!

  • Fara foto
    Dorian Luck , 11 August 2009

    Daca iau in consideratie drumul prost si ingust, daca dupa un drum de 5-6 ore am asteptat 30 minute fara ca nimeni sa vina sa ia comanda, daca luam in consideratie cele 3 mese de pe terasa si una in interior ocupate, puteti singuri intelege cat de ocupati erau cele doua chelnarite si un chelnar, incat sa-ti pierzi rabdarea. Preturile sunt duble fata ca pastravariile si restaurantele de la Campul Cetatii, aflat aproape de Sovata si la 50km de Targu Mures. Va garantez ca acolo m-am simtit minunat dupa 300 km venind de pe Cheile Bicaz. Nu va recomand un asemenea loc.

  • Fara foto
    Elena , 18 Iunie 2009

    Minunat, un loc de vis si mancare pe masura. Ar fi bine ca produsele sa se comercializeze si in bucuresti, calitatea este exceptionala.

  • Fara foto
    nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 17 Aprilie 2009

    E super, am fost in weekendul acolo si am prins si vreme frumoasa (in Sibiu a plouat -sic-sic!). e mai mult decat un restaurant, e un complex intreg cu pastravarie.

  • Elena
    Elena (Chef de cuisine) , 10 Martie 2009

    Singurul loc in care eu am mancat peste. nu este deloc mancarea mea preferata, dar la Albota e nemaipomenit gatit.Nu stiu de celelalte mancaruri, dar de ce sa te duci la pastravarie si sa mananci altceva decat pastravi?!

  • Fara foto
    Calalin Tudose , 10 Noiembrie 2008

    Am sa va spun sincer parerea mea.. Cand spunem Albota ne referim la o zona frumoasa,superba si ff pitoreasca,dar sa nu uitam ca in locul fostei pastravarii a aparut un complex turistic care strica peisajul prin grotescul hotel ce exista acolo. oare la banii pe care ai castiga acel sas nu asi permite sa angajeze ospatari calificati,nu fete tinere din sat care nu stiu nici sa vorbeasca cu un client? Sa nu mai vorbim despre lipsa calificarii in bucatarie,nu stiu sa faca un sos cum trebuie,nu stiu sa prezinte preparatul pe farfurie..ar fi fff multe de spus.. Iar primirea falsa pe care o face domnul Martin este strigatoare la cer. Mai sasule..tu chiar nu vezi ca ce ai facut acolo este de rasul curcilor? Scuze..uitasem...vorbeste si tu Martine cu bucatarul sa puna putin mai multe boabe de fasole in ciorba. Am alergat dupa ele in castron de imi obosise mana..doar sunteti o firma care va respectati..nu?

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

  • Specific:
    Romanesc
  • Adresa:
    loc. Arpaşu de Sus 505, Sibiu
  • Oras:
    Sibiu
  • Telefon:
    +4 0743-321.015, +4 0743-711.592
Adauga reteta