autor:

Fara foto

»

pensiune si restaurant ghibi

Focsani - Focsani, Str. Bicaz nr. 20

Alte restaurante din zona

Restaurant
In hotel sau in restaurant puteti accesa gratuit un hot-spot de Internet wireless. De asemenea beneficiati si de alte servicii gratuite: comenzi taxi, rezervari bilete, servicii de copiere si fax, serviciu local de telefonie.
Serile deosebite, cu spectacole live, gratare in aer liber si specialitati de sezon recomanda Pensiunea Ghibi ca cea mai buna alegere a dumneavoastra.
Hotelul dispune de 70 locuri in restaurant cu spatiu special amenajat pentru nefumatori si inca 40 de locuri pe terasa oferind un bogat meniu mediteranean alaturi de specialitati italiene si bucatarie traditionala romaneasca.
 • 3 impresii despre restaurantul pensiune si restaurant ghibi
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Andrei , 28 Ianuarie 2011

  Eu cred ca are foarte multa dreptate, deoarece pentru 30 de persoane n-ai cum sa accepti. Da botez de 30 persoane n-am auzit, asa ca duceti-va si mai bine faceti acasa.

 • Fara foto
  claudia , 04 Martie 2010

  anul trecut in septembrie 2009 am facut nunta la aceasta pensiune si am fost foarte multumiti de calitatea serviciilor , de meniul deosebit si de raportul calitate-cantitate-pret.servirea a fost ireprosabila cat si aranjamentul salii.

 • Fara foto
  ofelia , 14 Noiembrie 2009

  Anul trecut am dorit sa facem petrecerea de botez la aceasta pensiune. Fiind o petrecere restransa de 3o de persoane, am considerat ca spatiul se preteaza pentru asa ceva. L-am sunat pe dl patron si a fost foarte amabil pana cand i-am zis numarul de persoane. Pe un ton rastit ne-a zis ca pentru 30 de persoane el nici nu se scoala din pat si nici nu tine oamenii pana dimineata...siii...ne-a inchis telefonul in nas. Am ramas uimiti de atata nepolitete, mai ales ca nici nu apucasem sa-i spunem ca doream o petrecere de la ora 19 la ora 24, nu pana dimineata, si oricum , daca era cazul plateam si timpul suplimentar. Pai daca dumnealui considera ca are spatiu acolo pentru 100 de persoane, se inseala amarnic, insa in nici un caz nu asa se procedeaza cu potentialii clienti. A considerat ca nu se merita nici sa deschida gura si sa vorbeasca cu noi, daca nu ramane in buzunar cu zeci de milioane dupa o seara. Putea sa ne refuze, dar nu inchizand telefonul, insa poate ca asta este nivelul lui de educatie, poate fi el patron..dar la capitolul ''om'' mai are de lucrat.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

16 din
Focsani

CASA VRANCEANA

3 comentarii

Specific International

AIDA

3 comentarii

Specific Romanesc
Adauga reteta
Adauga articol