»

Pensiunea Lara

Cluj - Localitatea Valea Ierii, jud. Cluj

Alte restaurante din zona

Pensiunea dispune de 5 camere duble si 3 camere cu 3-4 paturi * Restaurant * Bar * Terase * Locuri de drumetii * Loc de joaca pentru copii * Parcare camera dubla cu baie proprie, si mic dejun = 160 RON (inclusiv TVA)/camera Sambata si Duminica se serveste numai bufet suedez, la preturl de 59 RON (inc. TVA) / persoana In zilele lucratoare se serveste meniu "a la carte" Pensiunea Lara organizeaza evenimente (nunti, mese festive, zile onomastice, training-uri, conferinte, reuniuni etc). Capacitate max 240 persoane Pentru cazari, se fac rezervari din timp cu plata in contul Pensiunii Lara (coord. mai jos) a unei sume reprezentand intre min 30% si max. 50%, din echivalentul cu cate zile de cazare se solicita

 • 4 impresii despre restaurantul Pensiunea Lara
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  N. Lichiardopol , 28 August 2010

  Ar fi o idee buna sa dati directiile pana la restaurant!

 • Fara foto
  Augustin Man , 02 Septembrie 2008

  Pe site-ul pensiunii nu am gasit si un forum pentru comentarii, asa ca imi voi spune parerea aici: mi-a placut ideea de inspiratie nordica a acoperisurilor cu sol inierbat (care ar trebui totusi intretinut mai bine), ca si cea a apei curgatoare integrate in mese sau la ferestre. Din pacate la capitolul atitudine este loc de mai bine. Cind am intrat in restaurantul de jos, sa vedem cascada, am fost primiti cu "aici n-aveti voie, ca am sters pe jos!". La asa o mirlanie, am ramas initial cu gura cascata: fiind proaspat intors dintr-un concediu intr-o tara civilizata, am uitat cum este in Romania. Am intors-o diplomatic pe gluma si pina la urma ne-am inteles bine cu fetele de acolo. Sa fie foarte clar: ele NU sint vinovate, trebuia sa li se explice care este atitudinea personalului in turismul adevarat; este pacat de efortul depus ca sa nu se faca si aceasta mica, dar esentiala corectie.

 • Fara foto
  veronique (Maestru bucatar) , 15 August 2008

  Un loc superb, o priveliste uimitoare. Domeniul pensiunii este superb, cu moara de apa si terase pe marginea apei, ce mai, de vis. Am fost doar in weekend-uri, atunci cand se serveste doar bufet suedez, dar bufetul arata foarte bine, sunt multe feluri din care poti alege, unul mai gustos decat celalalt. De amintit este supa de praz, specialitate foarte gustoasa a restaurantului, dar nici celelalte preparate nu sunt de trecut cu vederea. Restaurantul este decorat foarte frumos, cu un loc original la intrare cu fotolii din piele pentru servirea unui pahar de whisky si a unui trabuc. Preturile sunt accesibile, iar personalul profesional.

 • Fara foto
  L (Chef de cuisine) , 07 August 2008

  E superb peisajul din jurul pensiunii. Locul este linisit... Preturile sunt accesibile. Serviciile ireprosabile.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

137 din
Cluj

Aroma

16 comentarii

Specific International

Olimp

3 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol