autor:

Fara foto

»

Pizza Dominium

Locatie: Calea Mosilor, Bucuresti - Şos. Ştefan cel Mare
nr. 240
(intersecţia Bucur Obor - Calea Moşilor)

Alte restaurante din zona

Cea mai nouă şi mare pizzerie din oraş a aterizat tocmai din Polonia, ţară prin care se întinde deja în vreo 60 de locaţii! La noi, Pizza Dominium ocupă semeţ un colţ al Căii Moşilor, iar de la mese se poate vedea toată intersecţia cea veşnic aglomerată de la Obor.
 • 10 impresii despre restaurantul Pizza Dominium
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Alex , 21 Iunie 2015

  localul este dragut . Ospatarii de treaba, numai ca au o problema majora cu organizarea. eram putine persoane si ei deja se incurcasera in comenzi si se vedea ca sunt stresati. Putin mai multa organizare

 • Fara foto
  Client nemultumit , 03 Decembrie 2012

  Va rog prieteneste sa evitati acesti golani care chipurile impart un fluturas cu 40 procente reducere si cand ajungi sa platesti nota iti spune ca defapt scazi din pretul mare(ceva gen metro) si preturile pornesc de la 22 Ron. Plus numeri ciuperciule de pe felii in total 4 ciuperci si patru felii sunca restul mozarela moale zici ca este .... Pizza nashpa de evitat.

 • Fara foto
  mmm , 14 Octombrie 2011

  ar trebui sa mai lucreze la zonele de livrare, dar in rest sunt ok..cel putin asta zic unii

 • Fara foto
  Simina , 15 Iulie 2011

  Zicea cineva in alt comentariu ca vinul la carafa nu e bun. Eu m-am "abonat" la vinul alb la carafa din restaurantul Dominium ori de cate ori ajung aici. :) Mi se pare foarte bun. Pizza este cea mai buna din Bucuresti, servirea e grozava, ambianta placuta, totul este curat. Restaurantul trebuie incercat!

 • Fara foto
  velescu florian , 29 Mai 2011

  adevarat la restaurant servirea este buna dar la capitolul home delivery sunt in urma .am avut un cont la ei si dupa ce am primit citeva comenzi am fost refuzat din cauza zonei ei obor eu pantelimon-cora. nici acum nu au implementat un sistem de acoperire in alte zone. eu unul as fi comandat bucuros de la ei fata de trenta sau phd dar pacat ca nu vor sa faca mai mult in acest domeniu de home delivery. cu siguranta cine ar fi mancat de la ei 1 data ar fi comandat acasa .mai trebuie sa lucreze la acest capitol avind in vedere ca restaurantul a devenit un lux pentru unii dintre noi .

 • Fara foto
  Andreea , 17 Aprilie 2011

  Intr-adevar e pe calea mosilor colt cu obor, nu unde aratati voi pe harta!

 • Fara foto
  Ilias Dutescu , 16 Ianuarie 2010

  Intarzierea de 167 minute nu se poate pune pe seama nimanui. Putea sa ajunga si la Craiova in acest timp. Este pacat ca aveti atatea lanturi de pizzerii dar prost gestionate. Sunt de vina sefii sau subalternii ? Cred ca intr-o asemenea perioada de criza, fundurile unora sunt apropiate de bocancii altora si sunt mii care asteapta sa se angajeze. Imi rezerv dreptul sa postez oriunde cred de cuviinta acest mesaj. ing Ilias Dutescu Bucuresti

 • Fara foto
  Tiberiu Popescu , 16 Aprilie 2009

  Tin sa te contrazic in legatura cu vinul la carafa. Chiar acum cateva zile am fost si am baut vin la carafa si spre surprinderea mea era chiar mai bun decat cel pe care bine cunoscutii furnizori de horeca il imbuteliaza la sticle si il vand la preturi duble. de asemenea au acolo niste paste foarte bune . vi le recomand. se numesc "penne con crimini" . nu am mai mancat pe nicaieri astfel de paste si chiar am ramas placut impresionat de acest local. Ospatarii sunt foarte bine instruiti, vorbesc frumos, tot timpul trec pe la masa ta si te intreaba daca nai este nevoie de ceva,intr-un cuvant- nota 10.

 • Fara foto
  recent recent (Bucatar) , 29 Octombrie 2008

  Locu arata bine, dar bautura (vinul la carafa) e boteza ...si din pacate nu cu apa ci cu ...acetona :(( Don't try it!

 • Fara foto
  staicu andreea , 11 Iunie 2008

  ANDREEA:Am fost foarte impresionata de calitatea seviciilor, totul a fost ireprosabil.Preturi acceptabile si portii imense si delicioase.Acest loc e perfect pentru o seara cu prietenii.Merita sa mergeti acolo!!!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Italian
 • Adresa:
  Şos. Ştefan cel Mare
  nr. 240
  (intersecţia Bucur Obor - Calea Moşilor)
 • Oras:
  Bucuresti
 • Zona:
  Calea Mosilor
 • Telefon:
  211.01.10
Adauga reteta
Adauga articol