autor:

»

Pizza Hut Arena Mall

Bacau - Str Stefan cel Mare, nr. 28, Bacau

Alte restaurante din zona

Restaurantele Pizza Hut sunt prezente in Romania inca din 1994, cand s-a deschis pentru prima data in Bucuresti Pizza Hut Dorobanti.
Datorita succesului inregistrat, numarul restaurantelor s-a inmultit. Astazi Pizza Hut are 13 locatii pe tot cuprinsul tarii, dintre care 5 numai in Bucuresti.

Povestea Pizza Hut incepe la mijlocul anilor 50 in America cand fratii Dan si Frank Carney si-au dorit sa faca ceva pentru a ajuta mamele in bucatarie. La sugestia unui prieten s-au hotarat sa deschida un restaurant avand numai 600 de dolari in buzunar, si acestia imprumutati de la propria lor mama. Si cum problema locatiei era rezolvata, ramanea de gasit un nume. “Pizza” rezuma tot ce vroiau ei de la restaurant: ceva nou, gustos si European. Dar cum pe fatada mai era loc de 3 litere au ales cuvantul “Hut” (cabana) perfect pentru a descrie atmosferea din restaurant.
Asa a luat nastrere unul dintre cele mai cunoscute lanturi de restaurante din lume, un adevarat brand al bunei dispozitii si al mancarurilor gustoase.
 • 6 impresii despre restaurantul Pizza Hut Arena Mall • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • ady , 29 Februarie 2012

  de ce nu mai reveniti in bc intr_o noua locatie

 • marta gabriela abdelhafiz
  marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 August 2010

  acest dragut restaurant ,cu parere de rau,nu mai este la Mall;pacat.

 • Iuliana , 16 Septembrie 2009

  La Pizza Hut au intr-adevar produse foarte bune. Ceea ce ma impresioneaza de fiecare data este amabilitatea ospatarilor. Si deserturile lor sunt bune. Cine poate sa reziste prajiturii brownie?

 • marta gabriela abdelhafiz
  marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 13 Mai 2009

  De cind era alaturi de un supermarket la marginea Bacaului Pizza Hut a fost foarte bun,serviciu de calitate,preparatele la fel De cind s-a mutat la Mall este si mai atragator datorita ambiantei mult imbunatatita . Imi place si de citeori am ocazia sa fiu in Bacau merg cu prietenii si familia

 • AKA (Bucatar) , 27 Martie 2009

  In Arena Mall din Bacau este un restaurant cu spacific portughez din cate imi aduc aminte..am fost o singura data dar nu am retinut denumirea lui, oricum mancarea este delicioasa si poti manca chiar si cu mana fara sa te sfiesti pt ca pun la dispozitie un mini lavoar(exceptand baia) in restaurant unde te poti spala. Poate cineva sa imi spuna cum se numeste acel restaurant??

 • Viviana
  Viviana (Chef de cuisine) , 26 Martie 2009

  Ador acest restaurant... mancarea e foarte buna mai ales pizza dar nici pastele nu lasa de dorit, desertul de asemenea. Chelnerii foarte ospitalieri si zambareti... ce mai, merita toti banii!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

47 din
Bacau

CURTEA VECHE

8 comentarii

Specific International