autor:

Fara foto

»

Pizza Hut Moldova Mall

Iasi - Moldova Mall parter, Str. Palat, nr 1 ( langa Palatul Culturii )

Alte restaurante din zona

In Romania, Pizza Hut opereaza sub contract de franciza prin care licenta este acordata companiei S. C. American Restaurant System S.A
Intrarea Pizza Hut pe piata Romaneasca s-a produs in 1994, moment in care publicul de aici nu era obisnuit cu ideea de restaurant de sistem. Primii pasi au fost in gasirea unei locatii cat mai potrivite si schimbarea mentalitatii clientilor. Aceste conditii fiind indeplinite, succesul nu a intarziat sa apara. Astfel primiului restaurant , aflat in Calea Dorobantilor i s-au alaturat alte patru in Bucurest, doua in Constanta, doua in Cluj si cate unul in Iasi, Bacau, Ramnicu Valcea si Timisoara.

In intreaga Europa, brand-ul Pizza Hut trece printr-un proces de schimbare a imaginii si a ofertei. De la categoria de restaurant cu servire rapida, se face un salt la ceea ce in industria Food & Beverage se numeste „casual concept”- trecere fireasca, generata de trend-ul acestei ramuri si de preferintele consumatorilor.
 • 3 impresii despre restaurantul Pizza Hut Moldova Mall
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Otilla , 27 Mai 2010

  Pizza lasa de dorit aici. Nu stiu sigur cum e preparata, daca e congelata sau facuta atunci dar nu mi se pare deloc grozava. Ultima data cand am mancat acolo carnea de pe pizza parca mi se topea in gura. Efectiv se faramita si se dezintegra.

 • Fara foto
  honey , 09 Octombrie 2009

  Prajitura brownie este preferata mea, desi mananc destul de des nu am avut niciodata probleme, chiar pot sa spun ca este cel mai bun desert de la Pizza Hut :)

 • Fara foto
  Sofia Pavelescu , 22 Septembrie 2009

  Desi atmosfera pizzeriei de la Moldova Mall e agreabila , nu a putut sa atenueze toxiinfectia alimentara pe care am capatat o de la o brownie ...Daca as mai fi avut bonul fiscal as fi depus reclamatie la Protectia consumatorului ...

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

102 din
Iasi

Villa Pizza

11 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol