autor:

Fara foto

»

Pizzeria DIAVOLO

Iasi - B-dul Independetei nr. 33

Alte restaurante din zona

Atentia noastra permanenta pentru client ne determina sa ne imbunatatim serviciile in continuu. De aceea am amenajat Pizzeria Diavolo extrem de practic si elegant. La noi te simti bine indiferent de ocazie.

Pentru o pizza cu prietenii dar si pentru o intalnire de afaceri, la Pizzeria Diavolo gasesti nu numai mancarea, dar si atmosfera si serviciile de care ai nevoie.

La cerere, se pot face rezervari pentru intalniri tip miniconferinta. Asiguram conditii si facilitati de vizionare si auditie complete.

Pizzeria Diavolo ofera servicii de catering atat pentru companii cat si pentru persoane fizice. Asiguram un meniu proaspat, sanatos si variat la sediul firmei, la domiciliul clientului si in diverse locatii de eveniment. Oferim flexibilitate in privinta programului de servire si bugetului alocat.
 • 5 impresii despre restaurantul Pizzeria DIAVOLO
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Ella , 27 Martie 2010

  Este o pizzerie de doi lei.... Atat personalul cat si mancarea ... Zac gandaci morti pe la baie, nici nu vreau sa_mi imaginez cum este in bucatarie... te servesc cu tacamuri si vesela care au mai fost folosite si in Pizza sunt puse alimente cu iz de stricaciuni... Aloooooooooo sefule, unde te crezi, in Zimbabwe...

 • Fara foto
  otilia , 03 Februarie 2010

  este singura pizzerie din lume in care am cerut pizza si mi s-a raspuns ca nu fac

 • Fara foto
  ade , 18 Iunie 2009

  Pizzeria diavolo.... ce sa zic e jalnica pizza acolo... produse in pizza vechi expirate stricate pahare farfurii si tacamuri murdare.... racoritoare la sticle 0.5l de plastic? Pai asta e pizzerie care se respecta?

 • Fara foto
  IrinaT (Bucatar sef) , 15 Iunie 2009

  Aveam o parere buna pana acum cateva zile.Am comandat o pizza in care puteam sa jur ca au pus carne tocata in loc de salam.N-am reusit sa termin o felie.Cat despre servire...prietena cu care eram a cerut o alta farfurie pt ca era murdara.Chelnerita i-a adus-o pe aceeasi(am verificat destul de atent).Si totul cu zambetul pe buze

 • Fara foto
  hippyana (Bucatar sef) , 14 Martie 2009

  Nu am fost inca, dar trec prin fata in fiecare zi. Si din oferta pe care o au cred ca sunt un pic in prag de faliment (50% reducere pana in ora 12 sau ceva de genu).

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

102 din
Iasi

Villa Pizza

11 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol