»

PP59

Locatie: Iancului-Mihai Bravu, Bucuresti - Bd. Pache Protopopescu, nr. 59

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti: • 5 impresii despre restaurantul PP59
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Cris , 15 Aprilie 2014

  Am comandat mancare de post, mancare de mazare, de cartofi, si inca 2 feluri. Tin sa precizez ca am mai comandat aici, mancarea nu este rea dar dintotdeauna mi s parut igiena varza. Caserolele alea, tacamurile totul parea scarbos, dar mancarea mi s parea ok. De fiecare data existau discutii cu angajatii ba c mi au gresit ardei, in loc de post au adus cu carne etc etc. la a 4a comanda facuta si adica astazi, in ambele mancaruri si cea de mazare si cea de cartofi erau fire de par lungi si negre. Cea de mazare am returnato, iar in cea de cartofi am vazut cele 2 fire tarziu, dupa ce am mancat 75% din portie deoarece era pe fund. Mare greseala sa mananci din caserola. Imi imaginez cat de scarbos se lucreaza in bucatarie si cum pbbil stau bucataresele cu latzele in vant de se flutura parul in mancare. Daca intr o singura portie erau 2 fire, in mazare erau fire, va dati seama ce este in oala lor?!?! Nu va este rusine??? Tin sa precizez ca public acest mesaj pe toate siteurile pe care pot, si unde va faceti reclama, deoarece asa ceva nu se poate. Atata scarba pt o mancare n am simtit in viata mea!!!!!!!!

 • Fara foto
  Alina Adumitroaei , 04 Iulie 2008

  Restaurant pizzerie.Organizeaza petreceri private.

 • Fara foto
  ada , 11 Decembrie 2007

  Un local super: portii mari si gustoase, preturi rezonabile, servire ireprosabila, atmosfera OK! Mergeti cu incredere!

 • Fara foto
  Millena , 31 Ianuarie 2007

  Recomand cu caldura resturantul - in mod special terasa, pe timp de vara, pentru iesiri cu prietenii, fara ocazie, sau pentru zile de nastere. Mancarea este excelenta, portile mari, preturile decente, servirea impecabila, curat...
  Singurul lucru care m-a deranjat, eu fiind nefumatoare, este faptul ca, inauntru, se face mult fum, mai ales cand e aglomeratie. Nu au spatiu special pentru nefumatori, dar, probabil, cum am intrat in Europa, se vor ocupa de acest aspect.
  Recomand inghetzatele, absolut delicioase, dar si clatitele cu inghetzata, si sunt ok si papanasii.
  Un plus pentru pastrama de oaie, foarte buna, si din nou plus pentru platourile cu gustari calde. La fel pentru pizza si salate.
  Un minus pentru ciorba de burta, am mancat o singura data si bucatile de burta erau cam tari...
  Chelnerii... tinerei, glumeti, nu se dau inapoi de la un flirt cu clientele, daca acestea le dau nas, dar, in mare, sunt respectuosi.
  Oricum, concluzia e ca merita sa-ti potolesti foamea acolo, si sa lenevesti apoi la desert sau ceva de baut...
  In plus, se pot face comenzi de pe site, eu si colegii mei comandam de obicei mancare de acolo la serviciu. Ajung repede, portile - repet, sunt generoase si preturile chiar nu depasesc masura.
  Asa ca, incercati cu incredere!

 • Fara foto
  Radu , 25 Iunie 2006

  Atmosfera si decoratiuni = 8 Calitatea serviciilor = 9 Calitatea preparatelor = 10 Nivelul preturilor = 10

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol