»

Pronto

Baia Mare - Str. Victoriei 146

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurant - organizeaza mese festive, serate
- aer conditionat, parcare
- sala cu capacitate de 300 locuri
- sala cu capacitate de 100 locuri
Rezervari si comenzi prin telefon.
 • 10 impresii despre restaurantul Pronto
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Elena , 23 Februarie 2014

  Am avut nunta acolo. Localul este renovat, s-au marit baile, au schimbat mesele. A fost extraordinar, mancare deosebita, servire ireprosabila, va recomand acest restaurant.

 • Fara foto
  alina , 17 Decembrie 2010

  Despre restaurantul Pronto...am avut nunta acolo...mancare delicioasa,preturi atractive si intelegere maxima din partea sefului in ceea ce priveste decorarea salii.Despre ospatari...nimeni nu e perfect,nici macar noi ca si clienti,eu una nu am avut neplaceri,s-au purtat profesional.Recomand cu caldura acest restaurant!

 • Fara foto
  oana , 21 Septembrie 2010

  Este frumos. Mancare multa si buna. Chelnerii sunt naspa- fara chef, parca nu sunt pusi acolo sa serveasca clientul dimpotriva iti dau impresia ca iti fac nu stiu ce favoare. Pacat, pt ca mancarea e f gustoasa dar nu are cine o servi.

 • Fara foto
  DoraS (Bucatar) , 26 Ianuarie 2010

  Mie imi place mancarea aici...fff gustoasa si preturile pe masura! Am fost nasa aici si chiar este un local primitor.Incercati

 • Fara foto
  OLOGEANU L. , 26 August 2009

  Am fost nasa acolo. Nu am decat cuvinte de lauda pentru tot. Localul este deosebit de frumos, servirea impecabila, mancarea atent si curat servita, savuroasa. Locuiesc in extremitatea sudica a tarii, nu cred ca voi reveni vreodata pe aceste meleaguri, dar amintirea acelei nopti, in acel loc elegant si cald, o voi avea toata viata. MULTUMESC!

 • Fara foto
  ANA , 17 Iulie 2009

  Sunt multumita de anturajul salonului de jos, felicitari pt amenajare cu gust care nu le prea intalnesti in baia mare si anturaju creat de personal.

 • Crystyna
  Crystyna (Chef de cuisine) , 02 Iunie 2009

  Atmosfera ca la un restaurant. Decoratiuni nu prea sunt, dar sper sa fie mai luxos, asta doar cu timpul. Preturile sunt reduse fata de alt restaurant, deci pt. mine e foarte acceptabil. Calitate: e super buna mancarea acolo. Iar evenimentele care se pot tine acolo sunt: nunti botezuri, etc.

 • Fara foto
  madalina , 24 Martie 2009

  Domnul Romi ar trebui sa scada preturile putin mai mici la magazin, dar si la restaurant. Va multumesc si sper ca o sa-mi ascultati sugestia.

 • Fara foto
  ANDRUS FLORENTINA (Bucatar) , 06 Martie 2009

  Cea mai buna mancare din oras la pret rezonabil. Sincer, cine a incercat ciorba de fasole cu ciolan afumat de la ei stie despre ce vorbesc.

 • Fara foto
  kris , 05 Martie 2009

  Restaurantul mare, despre el vreau sa vorbesc, arata destul de bine, nu foarte luxos, dar nota 8. Merita, zic eu. Prin ce se remarca localul, prin mancarea excelenta la un pret rezonabil. De asemenea, portiile sunt destul de mari. Pentru bucatari as da nota 10 cu felicitari. Punctul slab al localului sunt chelnerii care sunt impertinenti si nu au deloc o atitudine demna de un restaurant. Modul in care fac ei servirea se practica si la tara, cand se face o masa la Caminul Cultural si servirea o fac satenii. Nu au deloc tinuta, eu l-as da nota 1 cu minus. Pacat, pentru ca ei au contact direct cu clientul.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

28 din
Baia Mare

CASA RUSU

2 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol