autor:

Fara foto

»

pub 13

Alba-Iulia - Str. Aleea Capistrano (cetatea medievala)

Alte restaurante din zona

restaurant monument istoric,cu o arhitectura unica in sud-estul Europei,caruia i-au trecut pragul o multime de oficialitati si vedete.NR de locuri:600 cu terasa.Incpere in care se afla restauratnul a fost construita in anii 1715-1738
 • 4 impresii despre restaurantul pub 13
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Loredana
  Loredana (Chef de cuisine) , 20 Ianuarie 2010

  *Aspectul schimbat pentru amenajarea nuntilor a stricat destinatia initiala.Atmosfera schimbata prin muzica ambientala si oldies in locul serilor consacrate diferitelor genuri! *Calitatea serviciilor.....personal necalificat,servire in graba,comenzile incurcate,ospatarii "jigniti" daca le atragi atentia!In schimb barmanii fac cocktail-uri gustoase! *Calitatea preparatelor: recomand platourile(de carne,reci,cavaleresti.servite pe dog) nu recomand pizza,paste! *preturi supraestimate!

 • Fara foto
  Rino , 03 Ianuarie 2010

  Hai sa te contrazic Coco... preturile au crescut iar calitatea nu... Am experimentat-o pe pielea mea fiind un client cat de cat fidel insa nu e un restaurant in care mancarea se ridica mereu la aceleasi standarde... intr-o zi e buna iar intr-o zi e super naspa, poate depinde cum a dormit bucatarul.

 • Fara foto
  COCO , 05 Septembrie 2009

  Da-mi voie sa te contrazic ,,Adina'',am niste argumente solide zic eu care contrazic cele spuse de tine...Localul este proaspat ,,renovat'',mai bine spus are o ,,fata'' complet noua,putina lume stie ca este singurul local medieval din judet...muzica este una specifica localului,in timpul zilei clientii se pot delecta cu o minunata muzica medievala,care ii incanta pe cei care o asculta,iar vinerea si sambata se asculta ,,oldies''...oldies but goldies-pentru cunoscatori...si nicidecum house.Cat despre mancare,ai fost fff acida cand ai afirmat ce ai afirmat,restaurantul are clienti fideli si din Cluj,Sibiu,Brasov,Bucuresti...etc,care vin in acest local doar pentru ,,ciorba cu resturi'', ,,ciorba groaznica in paine(unicata in zona)'' si ,,pizza-paine goala'',sa nu mai mentionez platourile medievale care te transforma intr-un adevarat gurmand....cat despre preturi,sunt cu mult mai mici decat in alte restaurante/localuri,tocmai aceasta fiind si politica restaurantului de atragere a clientilor care doresc sa serveasca masa in oras intr-o ambianta placuta,impreuna cu cei dragi...

 • Fara foto
  Adina (Bucatar) , 12 Martie 2009

  Atmosfera:ok si muzica e buna sambata, ca vinerea e house, decor: frumos,calitatea serviciilor:groaznica, chelneri nu isi stiu locul, vorbesc urat, incurca comenzi, calitatea preparatelor: pastele lasa de dorit, pizza e parca paine goala, ciorba de burta parca ar fi doar resturi in ea, iar ciorba in paine e ok, dar asa zisa care e foarte groaznica, nivelul preturilor e mult prea mare pentru calitatea serviciilor iar unele mancaruri arata si au gust de resturi.Eveniment:iesire in oras sambata seara, dar nu e de recomandat sa serviti mancare acolo.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara