autor:

Sidy

»

Queens

Oradea - Strada Primarie 23 Oradea

Alte restaurante din zona

Barul e asemenea pub-urilor londoneze sau americane, lung, cu multe pahare atârnând, cu tot felul de steguleţe şi insigne, cu vaze umplute cu dopuri de bere.
Mesele şi băncile sunt din lemn, lăcuite iar muzica se poate asculta si in surdina : melodii vechi, rock şi blues.
La intrare sunt locurile pentru nefumători, iar restul sălii e pentru fumători.
Pizza este foarte buna, la preturi acesibile si foarte variata .
 • 3 impresii despre restaurantul Queens • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Adi , 25 Februarie 2012

  Nu recomand! Am comandat pizza si mi-au trimis o pizza rece, clar nu era proaspata! Am specificat sos iute de ardei, au trimis ketchup dulce :(

 • Robert , 24 Mai 2011

  Eu am fost foarte multumit de calitatea produselor, desi azi am comandat pentru prima oara de la Queen;s o pizza,am consumat in foarte multe locuri din oras, dar aceasta savoare nu am intalnit-o nicaieri, doar aici!Felicitari!

 • Florina
  Florina (Chef de cuisine) , 01 Noiembrie 2009

  Da, pizzeria Queens, e o atmosfera placuta si foarte frumoasa daca ne referim si la decoratiuni. Totul e din lemn si iti da o senzatie de caldura. Angajatii sunt politicosi si au o atitudine buna fata de client. La fel ca in majoritatea locurilor si aici cand s-a lansat pe piata era cea mai buna pizza desi nu avea un pret modic dar se merita. Acum bineinteles ca avand clientela calitatea preparatelor a scazut, preturile ramanand aceleasi. Pentru mine e un local unde nu se merita sa merg, ma refer la raporul calitate/pret. E potrivit insa pentru orice tip de eveniment.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii