autor:

Fara foto

»

Recital

Iasi - Sos. Bucium (langa statia Petrom)

Alte restaurante din zona

Specialitatile casei:
- Supa Recital
- Traviata bucatarului
- Simfonia a 5-a Culinara
 • 5 impresii despre restaurantul Recital
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  Adrian P , 03 Ianuarie 2015

  Am petrecut revelionul la acest restaurant in 2014 cat si in 2015. Pentru 2014 per total a fost ok, singurul minus a fost temperatura prea scazuta din interiorul restaurantului. Legat de revelionul din 2015 pot spune ca a fost un dezastru total, de la temperatura din interior, pana la servirea care a lasat foarte mult de dorit. Cel mai mult m-a deranjat servirea care a fost sub orice critica, tot personalul a fost focusat pe a termina cat mai repede petrecerea si nu pe servirea propriu zisa. Un exemplu este ca in loc sa fie servit desertul, ospatarii debarasau mesele. Tot odata mancarea a fost pe departe decat cea descrisa in meniu. Sper ca acest comentariu sa vba ajute sa luati decizie corecta. O zi buna!

 • Fara foto
  Alex , 01 Ianuarie 2015

  Dupa experienta de la Revelion 2015: nu pot sa spun decat HAOS. Nu as fi putut sa cred ca poate exista o bataie de joc mai mare fata de clienti. Si au fost in jur de 200 de pers. -14 grade temp in sala; -portiile erau ff mici, ca pt copii de 3 ani. Credem ca le-au re portionat pana au ajuns la toti; -ospatari fara chef si durere la basca; -intentionat isi faceau de treaba pt a nu mai servi tortul la sfarsit; -lucruri care erau fara limita, se terminasera..; -iar la sfarsit muzica s-a oprit si a plecat cand in sala inca mai erau oameni..; Jenant si penibil. Sper sa se inchida localul cat mai curand.

 • Fara foto
  augustin , 30 Septembrie 2012

  am fost la o nunta si am fost blocat de o masina care cica presta servicii pentru restaurant. am fost injurati, spurcati si daca nu mai aveam cativa prieteni in jurul meu eram luat la bataie. rusine sa le fie.personal cu zero calificare! desi cred ca era terta [ersoana de la alta firma... soferul s-a batut in piept ca lucreaza la recital si sa-i dam prioritate.... rusine... Inainte era o vorba: clientul nostru stapanul nostru.... acum clientul nostru da banii si taci, ca vine al fara de 4 clase si te sparge...

 • Fara foto
  cezar , 02 Iulie 2008

  atmosfera primitoare, servitul destul de rapid ca asta e important, mancarea buna si preturile medii.

 • Fara foto
  Anca , 27 Iunie 2008

  Restaurantul are o atmosfera linistita, relaxanta si placuta, ideala pentru o intalnire in doi, cu prietenii sau de afaceri. In ceea ce priveste nuntile, este potrivit pentru unele mici-medii, in jur de 100 de persoane (exceptand cazul in care a fost deschis si etajul superior). Serviciile au fost intotdeauna ireprosabile, personalul fiind discret, prompt si binevoitor. Preparatele sunt gustoare si ingenioase, puteti gasi aici atat mancarurile clasice cat si variatiuni extrem de placute, iar raportul pret-calitate este mai mult decat convenabil. Una peste alta, sigurul dezavantaj al acestui restaurant este ca nu are si alte 'filiale'. Se poate compara fara griji cu restaurantele hotelurilor de 4-5 stele din vest. Din toate locurile in care am mancat, Recital este singurul in care nu am avut niciodata nimic de reprosat, si cel caruia ii duc dorul cel mai mult, si este locul unde mi-as duce mereu prietenii.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Romanesc, International
 • Adresa:
  Sos. Bucium (langa statia Petrom)
 • Oras:
  Iasi
 • Telefon:
  21.87.01; 0745.45.65.83; 0744.86.67.33;
102 din
Iasi

Villa Pizza

11 comentarii

Specific International
Adauga reteta
Adauga articol