autor:

Fara foto

»

Restaurant Ambasador - Brasov

Brasov - Brasov, Strada Republicii, in imediata apropiere a intersectiei cu strada Sadoveanu

Alte restaurante din zona
Fotografii adaugate de oaspeti:

Restaurantul nostru este insa renumit datorita specialitatilor oferite cum ar fi Chatteau Brian, un preparat de fantezie, foarte cunoscut dar si foarte bine cotat. Acesta se serveste la masa clientului si se flambleaza, fiind ascociat cu diferite sosuri precum Worchestershire sauce. O alta specialitate pe care puteti avea ocazia sa o savurati in cadrul Restaurantului nostru este Beeftek Tartar, un preparat din muschi de vaca in stare cruda, fiind preparat in fata clientului preparat care in asociere cu diverse condimente devine un produs cu totul deosebit si delicios. O varietate larga de carne de peste pe care o preparam in unitatea noastra: somon, crab, pastrav, cega, pastruga, icre negre si caviar.
 • 7 impresii despre restaurantul Restaurant Ambasador - Brasov
 • Fara foto  Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Fara foto
  daniel IONICA , 05 Mai 2010

  Observ ca din martie 2009 nu a mai intrat nimeni pe aici (comentarii) in schimb eu am intrat in restaurantul Ambasador joi 29 aprilie. Sunt din Bucuresti si fiind cazat in Predeal am decis sa fac o mica excursie pana in Brasov - aici am decis sa servim ceva si recunosc ca primul impuls a fost sa nu intru pe acel gang care duce in restaurant, dar numele Ambasador si comportamentul ospatarului mi-au deschis apetitul. si acum impresiile: supertare ! fara cusur! - note de 10 pentru: servire, modul de prezentare pe farfurie (nota 10 pt bucatar), nota 10 pt ospatar, nota 10 pt ambianta, nota 10 pentru preturile practicate - se poate plati si cu cardul, iar o nota de 10. Am fost cu sotia si copilul, care este foarte cusurgiu la mancare - a topit voinicul meu de 5 ani! iata ca se poate si in romania (preturi cu bun simtz pt tot ce te inconjoara in acest restautrant - si asta din perspectiva unui functionar)

 • titza
  titza (Chef de cuisine) , 29 Martie 2009

  Specialitatea "Chatteau Brian" de care se vorbeste aici este cu siguranta Chateaubriand flambé, dupa numele unui cunoscut scriitor francez si nu e de nici o fantezie ci un preparat foarte vestit pe plan international! Si tot asa, "Beeftek Tartar" este de fapt Beefsteak Tartar.

 • Fara foto
  Liliana Avram , 26 August 2008

  Impecabil!!!!! Nu se compara cu alte restaurante din aceiasi categorie!!! Cunosc arhitectul care afacut interioarele, au servirea si mancarea la superlativ!

 • Fara foto
  Anca Nistor , 07 Iulie 2008

  O nota de 10 pt.acest restaurant,elegant,serviciu impecabil,mancarea extraordinara,preturile sunt foarte normale pt tot ce ofera acest local.Incercati sampania...este nemaipomenita.Abia astept sa ajung din Nou in Ro...sa profit de serviciile voastre.Cu drag

 • Fara foto
  Alina Adumitroaei , 06 Iulie 2008

  Restaurantul este situat într-o clădire monument datând din anul 1888, arhitectura localului este cu adevărat deosebită combinând elemente medievale specifice vechii cetăţi a Braşovului cu elemente contemporane.Se mananca bine.

 • Fara foto
  Pascale Adriana (Chef de cuisine) , 17 Iunie 2008

  este un restaurant f elegant,iar servirea este buna spre deosebire de alte restaurante

 • Fara foto
  Ion Padure (Chef de cuisine) , 29 Mai 2008

  Restaurantul Ambasador este renumit datorita specialitatilor oferite cum ar fi Chatteau Brian, un preparat de fantezie, foarte cunoscut dar si foarte bine cotat. Acesta se serveste la masa clientului si se flambleaza, fiind ascociat cu diferite sosuri precum Worchestershire sauce.

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  International
 • Adresa:
  Brasov, Strada Republicii, in imediata apropiere a intersectiei cu strada Sadoveanu
 • Oras:
  Brasov
 • Telefon:
  +40 268 414 971
Adauga reteta
Adauga articol